ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Η Caterham επιστρέφει στην F1

F1: Η Caterham επιστρέφει στην F1

Η ομάδα της Caterham θα λάβει μέρος στο Grand Prix του Abu Dhabi και στη συνέχεια ελπίζει να βρει νέους αγοραστές για να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Η Smith & Williamson, εταιρεία που έχει αναλάβει την διαχείριση της ομάδας, ανακοίνωσε ότι η Caterham θα αγωνιστεί στο Grand Prix του Abu Dhabi. Η ομάδα από το Leadfield έχει βρει το 60% των χρημάτων που ήθελε από το crowdfunding. Ο υπεύθυνος του project, Finbarr O'Connell, δηλώνει ότι η λύση αυτή έχει τραβήξει τα βλέμματα επενδυτών οι οποίοι σκέφτονται σοβαρά να συνεχίσουν προς την αγορά της ομάδας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα αγωνιστούμε στο Grand Prix του Abu Dhabi την επόμενη εβδομάδα χάρη στην υποστήριξη των οπαδών μας. Σας ευχαριστούμε!» . Αυτό ανακοίνωσε ο Finbarr O'Connell υπεύθυνος της διαχείρισης της Caterham και πρόσθεσε:

«Ετοιμαζόμαστε για το Abu Dhabi ώστε να δείξουμε στον κόσμο πόσο σκληρά δουλεύει αυτή η ομάδα. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε έρθει σε επαφές με διάφορους επενδυτές οι οποίοι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον».

Για εμάς τώρα το... ενδιαφέρον είναι να δούμε ποιοι θα είναι οι οδηγοί της ομάδας. Ο πρώτος που βγαίνει εκτός είναι ο Marcus Ericsson, ο οποίος μετά την συμφωνία του με την Sauber για το 2015 έφυγε εντελώς από την Caterham.

Η σίγουρη λύση είναι ο Kamui Kobayashi και... επιλαχόντες οι: Andre Lotterer (έκανε το ντεμπούτο του στο Grand Prix του Βελγίου, ο Roberto Merhi που ψάχνει ομάδα για να μπει στον κόσμο της F1 και ο Alexander Rossi.

Σχετικές ειδήσεις