ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Στο χειρουργείο ο C. Crutchlow

MotoGP: Στο χειρουργείο ο C. Crutchlow

Προγραμματισμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο έκανε C.Crutchlow για διορθωτική επέμβαση στην κλέιδα του.

Για την αφαίρεση μίας πλάκας σταθεροποίησης, που θα τον βοηθούσε να μείνει στη θέση της η κλείδα του εισήχθη προγραμματισμένα στο νοσοκομείο ο Cal Crutchlow. Ο αναβάτης της CWM LCR Honda, θα ελέγξει με αυτή την ευκαιρία τον αντίχειρα και τα γόνατά του, τα οποία τραυμάτισε πρόσφατα.

Ο Cal Crutchlow είχε μια τρομακτική πτώση στη Βαλένθια, την τελευταία ημέρα των δοκιμών. Σύμφωνα με τον ίδιο ήταν η δεύτερη...δυνατότερη της καριέρας του.

Ο Βρετανός έσπασε τον αντίχειρά του και χτύπησε στα γόνατα, αλλά σηκώθηκε και επέστρεψε στην πίστα για να «γράψει» τον όγδοο καλύτερο χρόνο της ημέρας και δέκατο στα συνολικά αποτελέσματα.

«Ήταν τόσο δυνατή και με διάρκεια η πτώση αλλά και το γλίστρημα του σώματος μου στην άσφαλτο. Νόμιζα πως έπεσα στην πρώτη στροφή της πίστας και θα σταματούσα στη... δεύτερη!» δήλωσε ο αναβάτης της CWM LCR Honda και πρόσθεσε: «Πίεσα πολύ και νωρίς κάτι που ήταν χαζό. Ήμουν στον δεύτερο γύρο με το νέο ελαστικό. Έστριψα και το γόνατό μου ακούμπησε σε λιμνάζοντα νερά (στο εσωτερικό του κερμπ). Το νερό πετάχτηκε στον πίσω τροχό κι έτσι είχα το highside μόλις άνοιξα το γκάζι». Και κατέληξε : «Νομίζω πως έχω σπάσει τον αντίχειρα μου και έχω τραυματίσει τα γόνατά μου. Είχα ζαλιστεί και δεν σηκώθηκα αμέσως. Ήταν πολύ σοβαρή πτώση. Η δεύτερη μεγαλύτερη μετά το Τέξας. Ήμουν χαρούμενος που σηκώθηκα.».

Σχετικές ειδήσεις