ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Oι Coldplay στο BMW Welt

Oι Coldplay στο BMW Welt

Το Βρετανικό μουσικό συγκρότημα Coldplay γιόρτασε το τέλος της περιοδείας "Ghost Stories Tour 2014" με μια ξεχωριστή συναυλία στο αμφιθέατρο του BMW Welt.

Περίπου 1.500 φίλοι έσπευσαν να απολαύσουν μία καταπληκτική παράσταση από ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά συγκροτήματα του πλανήτη. Μετά τη συναυλία τα μέλη του γκρουπ Coldplay παρευρέθηκαν στο πάρτι που δόθηκε για τους προσκεκλημένους στο Double Cone. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας παίχτηκαν τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ του γκρουπ "Ghost Stories" καθώς και κάποια συναρπαστικά κομμάτια από παλαιότερες επιτυχίες τους.

Coldplay – μία ιστορία επιτυχιών

Με παγκόσμιες πωλήσεις σχεδόν 80 εκατομμυρίων, το συγκρότημα Coldplay, με μέλη τους Chris Martin, Jonny Buckland, Will Champion και Guy Berryman, θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες μπάντες της εποχής μας. Η φήμη τους εκτοξεύτηκε το 2000 με το πρώτο τους άλμπουμ "Parachutes" και στη συνέχεια το γκρουπ αναδείχτηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα στον κόσμο. Το έκτο και τελευταίο τους άλμπουμ "Ghost Stories" συνεχίζει να εξελίσσει το καλλιτεχνικό τους όραμα και πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει ως την καλύτερη δουλειά τους μέχρι σήμερα.

Εκδηλώσεις στο BMW Welt

Το BMW Welt διοργανώνει και υλοποιεί προγράμματα εκδηλώσεων ευρέως φάσματος από το χώρο του πολιτισμού, της τέχνης και της ψυχαγωγίας. Το concept βασίζεται στη συνύπαρξη διαφορετικών μαρκών. Η κάθε μάρκα έχει τη δυνατότητα να προσκαλέσει το κοινό της σε εκδηλώσεις όπως είναι τα BMW Welt Jazz Award και MINI Club Series. Χάρη στο Φόρουμ Εκδηλώσεων, το BMW Welt είναι ένας δημοφιλής πολυχώρος που εξυπηρετεί έως 450 εξωτερικές εκδηλώσεις το χρόνο.

Περισσότεροι από 45.000 προσκεκλημένοι παρακόλουθούν συνέδρια, σεμινάρια, κινηματογραφικές πρεμιέρες και τελετές απονομής βραβείων. Επίσης, χρησιμοποιείται τακτικά για ειδικές συναυλίες όπως η εναρκτήρια εκδήλωση της Long Night of Music στο Μόναχο και η αποκλειστική εμφάνιση του δύο φορές νικητή βραβείου Grammy Frank Ocean, πέρσι.

Το 2013, το BMW Welt βραβεύτηκε με το Location Award ως η καλύτερη σχεδιασμένη τοποθεσία του είδους στη Γερμανία.

Σχετικές ειδήσεις