ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΙΟΑΣ: Η ασφάλεια πάνω από τη διασκέδαση

ΙΟΑΣ: Η ασφάλεια πάνω από τη διασκέδαση

Φέτος τα Χριστούγεννα και κατά τη διάρκεια των εορτών, το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και οι εθελοντές του βρίσκονται στο Χριστουγεννιάτικο χωριό «Christmas Star».

Όσοι περάσετε από το στο Χριστουγεννιάτικο χωριό «Christmas Star», που έχει δημιουργηθεί στη Helexpo στο Μαρούσι, κάνετε μία στάση και στο περίπτερο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να διασκεδάσουν αλλά και να συνδυάσουν την ψυχαγωγία με την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Οι μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον προσομοιωτή ανατροπής του Ι.Ο.ΑΣ. που βρίσκεται στο -1 ορ. στο χώρο του Bazaar, με την ευγενική υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών & του ΠΑΣΙΑΛΕΑ ΣΥΝ ΠΕ.
(Πρόγραμμα λειτουργίας προσομοιωτή Ι.Ο.ΑΣ.: 26-27-28 Δεκ. 2014 & 2-3 Ιαν. 2015, ώρες: 12:00-19:00)

Στο χώρο του Bazaar που είναι το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό Βazaar της πόλης, σε 700 τ.μ. βρίσκονται Ιδρύματα και Οργανώσεις, όπως και το Ινστιτούτο μας, που προσφέρουμε αντικείμενα για την ενίσχυση των δράσεών μας.

Έτσι, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη γωνιά του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στο χώρο του Bazaar και να αγοράσουνε τα χριστουγεννιάτικα δωράκια τους (γούρια, ημερολόγια, μπρελόκ, τσάντες κ.α.) και ταυτόχρονα να στηρίξουν τη δράση για την προστασία της ζωής στο δρόμο, ενισχύοντας το έργο του Ινστιτούτου μας.

Το Christmas Star είναι ανοιχτό από τις 10:00-22:00 καθημερινά και οι άνθρωποι του Ινστιτούτου σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε, να προσφέρουμε και να ευχηθούμε όλοι μαζί «Καλή Χρονιά, με υγεία και ασφάλεια».

Σχετικές ειδήσεις