ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

KIA: Νέα έκδοση Picanto Sport

KIA: Νέα έκδοση Picanto Sport

Περισσότερος εξοπλισμός για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων (25) και τιμή €11.270 με απόσυρση.

H Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ ανακοίνωσε μία νέα έκδοση του Kia Picanto, την 1.200 κ.εκ. Sport 5d, η οποία τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας και θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό μόλις 25 αυτοκινήτων.

Η έκδοση αυτή απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα μικρό Sport αυτοκίνητο πόλης με κορυφαίο εξοπλισμό και μηδενικά τέλη.
Η νέα έκδοση Picanto 1.200 EX Sport 5θυρών διαθέτει τη γνωστή μάσκα της Κia με κόκκινο όμως περίγραμμα, σπορ προφυλακτήρα εμπρός με επιπλέον εισαγωγή αέρα και πίσω σπορ προφυλακτήρα με διπλή απόληξη εξάτμισης. Τα εμπρός φώτα είναι τύπου projection και περιλαμβάνουν φώτα ημέρας με LED. Διαθέτει επίσης προβολείς ομίχλης, φιμέ πίσω τζάμια, χρωμιωμένες χειρολαβές, εξωτερικούς καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και σπορ πλευρικά μαρσπιέ. Οι ζάντες αλουμινίου είναι 14 ιντσών, και το σύστημα πέδησης αποτελείται από δισκόφρενα και στους 4 τροχούς.

Εσωτερικά το Picanto 1.2 EX Sport 5θ διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, μαύρο σπορ εσωτερικό, χρωμιωμένες χειρολαβές, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, Bluetooth με δυνατότητα streaming, ράδιο-cd με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα USB & AUX.

Το Picanto των 1.200 κ.εκ. με 85 ίππους διαθέτει έναν από τους πιο ισχυρούς κινητήρες της κατηγορίας ο οποίος σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος, τα αναβαθμισμένα φρένα και την ειδικά εξελιγμένη του ανάρτηση προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, που όμοιά της δεν περιμένεις να συναντήσεις σε αυτοκίνητο πόλης.

Παράλληλα οι προδιαγραφές ασφάλειας είναι κορυφαίες, διαθέτοντας standard 6 αερόσακους, ESP με VDC και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Το σύστημα ISG (Start&Stop) ανήκει επίσης στον βασικό εξοπλισμό, και φροντίζει ώστε οι εκπομπές ρύπων να περιορίζονται στα 100gr CO2, απαλλάσσοντας το Picanto Sport από τα τέλη κυκλοφορίας.

Παραμένει ένα από τα ευρύχωρα αυτοκίνητα της κατηγορίας με συνολικό μήκος 3595 χιλιοστά προσφέροντας στους επιβαίνοντες άνεση και ευρυχωρία. Ο χώρος αποσκευών προσφέρει άφθονο χώρο για τις αποσκευές αφού ανέρχεται στα 200 λίτρα, ενώ πολλά μικροαντικείμενα θα φιλοξενηθούν στις πρακτικές θήκες αποθήκευσης.

Το Picanto 1.200 EX Sport 5θ, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Kia, διατίθεται με τη μοναδική και μεταβιβάσιμη 7ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση της Kia. Η τιμή του ανέρχεται στις €11.270 με απόσυρση.

Σχετικές ειδήσεις