ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κλασσικά Αυτοκίνητα: Ο Kimbo, με το τρίκυκλο (photos)

Κλασσικά Αυτοκίνητα: Ο Kimbo, με το τρίκυκλο (photos)

Τι κοινό μπορεί να έχει μία σελίδα αυτοκινήτου με μία έκθεση τροφίμων και ποτών; Ένα τρίκυκλο όχημα μεταφοράς και ένα φλιτζάνι καφέ.

Ο κορυφαίος Ιταλικός... έφτασε στην HO.RE.CA, που διεξάγεται από τις 6 έως και τις 9 Φεβρουαρίου στo Metropolitan Expo. Η παρουσίασή του έγινε με ένα εντυπωσιακό Ιταλικό τρίκυκλο, μια ιδιοκατασκευή micro truck που κλέβει τις εντυπώσεις. Έτσι ο πολύ γνωστός στην Ιταλία καφές ΚΙΜΒΟ έρχεται δυναμικά στην Ελλάδα.

Ο καφές που δεν έχει σύνορα...

Ο καφές είναι η κινητήρια δύναμη πολλών από εμάς, αλλά και η πιο απολαυστική στιγμή της ημέρας μας. Ο ΚΙΜΒΟ βρίσκεται σε όλο τον κόσμο σε μοναδικά μέρη, όπως το Chelsea Club, το Euphorium στο Λονδίνο, το Buddha Βar στο Παρίσι, στο Teatro alla Scala του Μιλάνου, στο ιστορικό "Gran Caffè" καφενείο στο Κάπρι, καθώς και στη περίφημη «La Caffettiera» στη Νάπολη. O Kimbo βρίσκεται αποκλειστικά στα παραπάνω καφέ, σημεία μοναδικά σε γοητεία, μαγεία, ιστορία και διεθνή αναγνώριση, διατηρώντας πάντα τη γεύση του «Made in Italy». Σήμερα ο Kimbo πωλείται σε πάνω από 40 χώρες, μεταξύ των οποίων, Ελλάδα, Γερμανία, Βέλγιο, Καναδάς, Αυστραλία, ΗΠΑ,Ρωσία και πολλές άλλες.

Η ιστορία του πρώτου espresso καφέ στην Ιταλία...

Στη δεκαετία του 1960, οι αδελφοί Rubino εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που προσέφεραν οι νέες τεχνικές συσκευασίας. Με την επαναστατική συσκευασία σε κενό αέρος δοχείο, η ναπολιτάνικη παράδοση του πραγματικού καφέ μπορούσε να πάει πλέον παντού. Με αυτό το σκοπό στο μυαλό, ιδρύθηκε το 1963, η Cafè do Brasil spa. και σύντομα έγινε ένα από τα πιο σημαντικά καταστήματα καβούρδισματος καφέ στην Ευρώπη. Ο Καφές τους έγινε διάσημος σε όλη την Ιταλία και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο με το σήμα Kimbo.

φωτογραφίες Photorallypress

Σχετικές ειδήσεις