FUN TIME

Douwe Egberts: Απολαυστικός espresso σε κάψουλες!

Douwe Egberts: Απολαυστικός espresso σε κάψουλες!

Ένα από τα κορυφαία ονόματα του καφέ, φέρνει στο σπίτι σου τον πιο τέλειο espresso- Ανακάλυψε τη διαφορά!

Αν είσαι λάτρης του καφέ και επιθυμείς η καθημερινή σου απόλαυση να κατακλύζεται από το μοναδικό άρωμα και την τέλεια υφή καλοκαβουρδισμένων κόκκων espresso, έχεις πλέον τις κάψουλες Espresso Douwe Egberts - συμβατές με μηχανές Nespresso®*- , να σου χαρίσουν την πιο συναρπαστική εμπειρία καφέ, χειμώνα-καλοκαίρι!

Και αυτό δεν είναι τυχαίο: κάθε κάψουλα περικλείει την εμπειρία και τη γνώση του καλού καφέ που εδώ και 260 χρόνια προσφέρει το όνομα Douwe Egberts - συνώνυμο του ποιοτικότερου καφέ σε όλο τον κόσμο.


Χάρη στην ειδικά μελετημένη, πρωτοποριακή συσκευασία της, η κάψουλα διατηρεί ανέπαφη την «ψυχή» και τον χαρακτήρα του αγαπημένου σου espresso ξεσηκώνοντας με το ξεχωριστό του άρωμα τις αισθήσεις, ενώ ταυτόχρονα η τέλεια υφή της παχιάς, πλούσιας κρέμας στο φλιτζάνι σου, σε βάζει σε ένα κόσμο απόλαυσης πριν καν αγγίξει τα χείλη σου!

Τρεις νέες γεύσεις – Lungo Estremo, Ristretto, και Onyx – έρχονται να εμπλουτίσουν την ευρεία γκάμα γεύσεων που προσφέρουν οι κάψουλες Espresso Douwe Egberts, ικανοποιώντας στο έπακρο τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών φίλων του καφέ.


Μπορείτε να αναζητήσετε τις κάψουλες Espresso Douwe στα Super Market!

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με την BRAVO GREECE A.E