FUN TIME

Το Euro βλάπτει σοβαρά την υγεία (των αδέσποτων)

Το Euro βλάπτει σοβαρά την υγεία (των αδέσποτων)

Τα πυρά φιλοζωικών οργανώσεων συνεχίζει να δέχεται η Ουκρανία, επειδή θανατώνει τα αδέσποτα ζώα, ενόψει του EURO 2012 που συνδιοργανώνει με την Πολωνία.

Οι φιλοζωικές κατηγορούν τις ουκρανικές Αρχές επειδή όπως υποστηρίζουν «χρησιμοποιούν απάνθρωπες και παράνομες μεθόδους, προκειμένου να θανατώσουν τα αδέσποτα σκυλιά».

Από την πλευρά τους οι Αρχές υποστηρίζουν πως έχουν ξεκάθαρο στόχο να έχουν «καθαρίσει» τη χώρα από τα αδέσποτα μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα ξεκινήσει η διοργάνωση.

Στο ssstroumfakiaaa.blogspot.com, υπάρχει δημοσίευμα στο οποίο ο Άσια Σερπίνσκα, επικεφαλής του ουκρανικού Συλλόγου Προστασίας των ζώων, τονίζει: «Είναι ένα σφαγείο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι υπάρχει μια ανεπίσημη διαταγή προκειμένου "καθαρίσουν" οι πόλεις του Ευρώ από τα αδέσποτα, έτσι ώστε, να μη δαγκώσουν κάποιον τουρίστα».

«Το καθήκον μας είναι να μειώσουμε τον αριθμό των αδέσποτων ζώων», είπε μία υπέυθυνη για τις ευθανασίες των ζώων «Ο στόχος μας δεν είναι να σκοτώσουμε όλα τα σκυλιά πριν από το Euro 2012. Αυτό είναι αδύνατον».