Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Ο συλλέκτης που έχει 185 ρετρό video games στο σπίτι του

Newsbomb

Μια απίθανη συλλογή από ρετρό βιντεοπαιχνίδια διαθέτει ένας συλλέκτης στην Κύπρο.

Τη δική του ξεχωριστή συλλογή παρουσίασε ο Χρήστος Ιωαννίδης από την Κύπρο, στην εκπομπή «Τώρα μαζί» στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Σε αυτή συναντά κανείς περίπου 185 ρετρό βιντεοπαιχνίδια, από τα ‘80s, τα ‘90s και τις αρχές του 2000.

«Ήταν ένα εφηβικό όνειρο, για κάθε άνδρα που έχει γεννηθεί τη δεκαετία του ’80 και του ’90, είναι ένα όνειρο να φτιάξει ένα game room. Τα κατάφερα να το φτιάξω στα 45 μου, και τώρα το χαίρομαι. Έχει τα παλιά arcade, έχει φλίπερ, ποδοσφαιράκια. Λειτουργούν όλα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Περισσότερο είμαι φαν της SEGA. Ήταν λίγο αδικημένη η SEGA στην κόντρα με την Nintendo».

«Πέρα από την κανονική μου ζωή, με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, η υπόλοιπη ζωή μου είναι αυτό που βλέπετε. Τον ελεύθερο χρόνο μου τον σπαταλώ εδώ. Χαράμισα χρόνο και χρηματικά ποσά, αλλά δεν μετανιώνω που το έκανα», σχολίασε στη συνέχεια.

Ο Χρήστος Ιωαννίδης είπε ακόμα ότι: «Είχα αρκετά κακά εκεί που έμενα, κατάφερα μέσα από τα βιντεοπαιχνίδια να ξεπεράσω όλα αυτά τα κακά. Τις κακές παρέες, τα ναρκωτικά. Εγώ βρήκα διέξοδο μέσα από τα βιντεοπαιχνίδια».

«Κάποια τα έχω με νόμισμα, τα λειτουργώ σαν κουμπαράς. Ένα 50λεπτο είναι στα περισσότερα, κράτησα τις παλιές τιμές», ανέφερε κλείνοντας.