GOSSIP

Aniston: «Αρρώστησα» όταν έκοψα τη γυμναστική

Aniston: «Αρρώστησα» όταν έκοψα τη γυμναστική

Ακόμα και η υπέρμαχος της γυμναστικής και της καλής διατροφής Jennifer Aniston, ήθελε ένα διάλειμμα από τον τρόπο ζωής που τη βοηθά να διατηρεί ένα από τα πιο ωραία κορμιά του Hollywood.

Όμως, όπως λέει ο σοφός λαός, πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να μην σου αρέσει τελικά.

Έτσι και η 45χρονη ηθοποιός, αρχικά ενθουσιάστηκε όταν ανέλαβε το ρόλο της Κλερ στην ταινία "Cake", ρόλος που την υποχρέωνε να σταματήσει τη γυμναστική ώστε να αποτυπώσει καλύτερα στο πανί, μια γυναίκα που υποφέρει από χρόνιους πόνους και συναισθηματική κατάρρευση.

«Δεν γυμνάστηκα για περίπου δύο μήνες. Αρχικά ήμουν ενθουσιασμένη, σκεφτόμουν ότι θα ήταν ωραία που δεν θα έπρεπε να γυμνάζομαι. Μετά από λίγες εβδομάδες όμως συνειδητοποίησα ότι η έλλειψη γυμναστικής επηρεάζει τον ύπνο σου, την αντοχή σου μέσα στη μέρα, τη διάθεσή σου, εξηγεί η Aniston.

«Αυτό το διάλειμμα μου έδειξε πόσο καλό κάνει η γυμναστική, μου θύμισε γιατί γυμνάζομαι και πόσο σημαντική είναι για τη ζωή μου».

Και να μην μας το εξηγούσε πάντως, μια εμφάνισή της σαν αυτή που έκανε το βράδυ της Κυριακήςε (25/01/2015) στο κόκκινο χαλί των βραβείων SAG, είναι υπεραρκετή για να τονίσει τα επιχειρήματα της Jennifer Aniston υπέρ της γυμναστικής.

Σχετικές ειδήσεις