GOSSIP

Η αλλαγή που έκανε στο πρόσωπό της η Καινούργιου όταν έμαθε για την… καινούρια του Σταθοκωστόπουλου!

Η αλλαγή που έκανε στο πρόσωπό της η Καινούργιου όταν έμαθε για την… καινούρια του Σταθοκωστόπουλου!

Η Κατερίνα Καινούργιου, όχι μόνο προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της, κάτι βέβαια που δεν έχει κρύψει ποτέ, αλλά δεν… κρύβει και τα μυστικά της ομορφιάς της από τις διαδικτυακές φίλες της!

Η παρουσιάστρια του Alpha, λοιπόν, που μοιάζει σαν να μην έχει υπάρξει ποτέ στη ζωή της απεριποίητη, όπως… ενημέρωσε μέσω Instagram, προχώρησε σε μια αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα στο πρόσωπό της.

Όχι πάντως μόνιμη, όπως πολλοί θα υποπτευτήκατε, αφού αποφάσισε να βάλει βλεφαρίδες φτιαγμένες από ατόφιο… μετάξι.

«Just love them», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία (gallery).

Οι κακές γλώσσες βρήκαν, πάντως, την… ευκαιρία να συνδέσουν (εμείς πάντως αναρωτιόμαστε πώς και γιατί) την αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου με τη νέα σχέση του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Ο πρώην σύντροφος της εντυπωσιακής τηλεπερσόνας βρήκε... παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά, γιορτάζοντας μάλιστα μαζί της το Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη. Ο λόγος για μια εντυπωσιακή καστανή κοπέλα, η οποία δεν έφυγε λεπτό από δίπλα του.

Ο Σταθοκωστόπουλος δεν δίστασε να ανεβάσει στο Instagram και μια selfie τους από το εστιατόριο «Zuma», όπου δείπνησε με την αιθέρια ύπαρξη.

stathokostopoulos

Την ίδια στιγμή (την Κυριακή του Πάσχα), η Καινούργιου γιόρταζε τα γενέθλια της (δεν ξέρουμε αν είχε βάλει τις καινούριες βλεφαρίδες της) με τους φίλους της.

Για την ακρίβεια, όπως αποκάλυψε στα social media, έσβησε κεράκια (έγινε 31) στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σχετικές ειδήσεις