GOSSIP

Κορονοϊός: 22 Κύπριοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν για τη μάχη κατά του ιού

Κορονοϊός: 22 Κύπριοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν για τη μάχη κατά του ιού

22 Κύπριοι καλλιτέχνες μένουν σπίτι και τραγουδούν...

Καλεσμένη μέσω Skype στην εκπομπή «Ευτυχείτε» βρέθηκε η Μαριέλλα Σαββίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το τραγούδι με τίτλο «Το τραγούδι μας», που ερμήνευσαν από το σπίτι τους 22 Κύπριοι καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσικής, με σκοπό να αποδείξουν ότι… όλοι μαζί μπορούμε!

«Είναι ένα αισιόδοξο τραγούδι και ήταν ιδέα του στιχουργού Σταύρου Σταύρου. Μόλις είδε ότι γινόταν όλο αυτό, είπε στους φίλους του στο Facebook ''παιδιά μπορείτε να μου στείλετε λέξεις;'' και του έστειλαν 200 λέξεις και απο αυτές έγραψε το τραγούδι», ανέφερε αρχικά η Μαριέλλα Σαββίδου.



«Τα χρήματα από το τραγούδι πάνε στο Υπουργείο Υγείας για τη μάχη κατά του κορονοϊού. Ο καθένας κλεισμένος στο δικό του σπίτι θέλησε να το κάνει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να βάλουμε όλοι έστω ένα μικρό λιθαράκι. Τη μουσική την έχε γράψει ο Κύπριος Νικόλας Σαββίδης που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Όλοι είμαστε σε διαφορετικά μέρη και όλοι μαζί αποφασίσαμε να το κάνουμε, αυτό ήταν το ωραίο της υπόθεσης».


Επίσης, η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της στην Κύπρο και για το πόσο γρήγορα πήρε την απόφαση: «Μέσα σε μία ώρα αποφάσισα να φύγω από την Αθήνα γιατί έκλειναν τα σύνορα. Μη με ρωτήσεις τι έβαλα στη βαλίτσα και από τις 15 Μαρτίου είμαι κλειδωμένη στο σπίτι», κατέληξε.

Ανάμεσα στους 22 καλλιτέχνες που ερμήνευσαν το τραγούδι μεταξύ άλλων είναι: ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Λούκας Γιώρκας, η Ευρυδίκη, o Mιχάλης Μαρίνου και η Μαριέλλα Σαββίδου.



Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και το βιντεοκλίπ του τραγουδιού:

Πηγή: Gossip-tv.gr