GOSSIP

Δάκης: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του – Το άρθρο που προκάλεσε αναστάτωση (pics)

Δάκης:  Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του – Το άρθρο που προκάλεσε αναστάτωση (pics)

Δάκης: Τι έγραψε σε άρθρο του ο Νίκος Μουρατίδης και η διόρθωση που έγινε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο

Όπως έχει γνωστοποιήσει ο ίδιος ο Δάκης τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νίκος Μουρατίδης σε blog που διατηρεί, δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Ο Δάκης μας είναι χάλια» και έκανε λόγο για πολύ άσχημη και «μη αναστρέψιμη» κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή.

«Καλημέρα Νίκο μου, έμαθα σήμερα ότι ο Δάκης είναι πολύ χάλια….. ήταν στο νοσοκομείο με μεταστάσεις του καρκίνου στο πάγκρεας και σε άλλα όργανα! Tον έχουν στο σπίτι γιατί η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη. Είναι μόνος του, μόνο ένας ανιψιός του τον επισκέπτεται» ήταν το μήνυμα που έλαβε ο Νίκος Μουρατίδης από φίλο του για τον Δάκη.

Τότε προκλήθηκε μία αναστάστωση, όμως ο Δάκης επικοινώνησε με τον Νίκο Μουρατίδη και ανέφερε ποια είναι η αλήθεια, οδηγώντας τον δημοσιογράφο και μουσικό παραγωγό να διορθώσει το κείμενο και να εξηγήσει τι συνέβη.

«Τα πράγματα δεν είναι όπως μου τα είπαν, ευτυχώς Θεούλη μου. Μου εξήγησε λοιπόν πως το καλοκαίρι που ήταν καλεσμένος σε κάποιο κανάλι και πήγε, “άρπαξε” ένα τρομερό μικρόβιο από το air condition. Τον επηρέασε στο αναπνευστικό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει και να μην μπορεί να φάει. Μπήκε στο νοσοκομείο – επειδή συγχρόνως κάνει και χημειοθεραπείες – και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει πειραχτεί το πάγκρεας. Διέγνωσαν οξεία φαρμακευτική παγκρεατίτιδα. Όλο αυτό φυσικά είχε και διάφορες παρενέργειες. Το γεγονός ότι δεν μπορούσε για ένα διάστημα να μιλήσει τον ανάγκασε να μην σηκώνει το τηλέφωνο του, οπότε άρχισαν να βγαίνουν βιαστικα συμπεράσματα. Για να μην πολυλογούμε, μιλήσαμε αρκετή ώρα, είναι στο σπίτι και αναρρώνει…», έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και είναι αγνώριστη (video)