GOSSIP

Μπέλα Χαντίντ: Μετανιώνει για την πλαστική που έκανε στα 14 της και λέει ότι ήταν η μοναδική

Μπέλα Χαντίντ: Μετανιώνει για την πλαστική που έκανε στα 14 της και λέει ότι ήταν η μοναδική
Το σούπερ μόντελ Μπέλα Χαντίντ.
AP

Το σούπερ μόντελ Μπέλα Χαντίντ εξομολογήθηκε ότι μετανιώνει που έκανε επέμβαση στη μύτη ως έφηβη.

Μια συνέντευξή εφ' όλης της ύλης έδωσε στην αμερικάνικη Vogue η ιέρεια της διεθνούς πασαρέλας Μπέλα Χαντίντ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο τεύχος Απριλίου, εύχεται να μην είχε μπει στο χειρουργείο στα 14 της. «Μακάρι να είχα κρατήσει τη μύτη των προγόνων μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Χαντίντ έχει κατηγορηθεί ότι είχε κάνει πολλές αισθητικές επεμβάσεις όμως η 25χρονη το αρνείται. «Ο κόσμος πιστεύει ότι έχω καταστρέψει εντελώς το πρόσωπό μου εξαιτίας μιας φωτογραφίας που απεικονίζομαι ως έφηβη να φαίνομαι πρησμένη. Είμαι σίγουρη ότι τώρα δεν γίνεται να μοιάζω όπως στα 13 μου, σωστά;» εξήγησε το super model προσθέτοντας πως «ποτέ» δεν έχει βάλει filler στα ζυγωματικά της. «Ας βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Δεν έχω πρόβλημα με αυτές τις μεθόδους απλώς δεν είναι για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τί συμβαίνει πραγματικά με τα μάτια και τα φρύδια της; Ούτε σε αυτά τα σημεία έχει υποβληθεί σε κάποια διαδικασία. Αντίθετα, το fox look της είναι το αποτέλεσμα μιας καλής, παλιομοδίτικης τεχνικής μακιγιάζ. «Όποιος νομίζει ότι έχω ανορθώσει τα μάτια μου ή οτιδήποτε άλλο… απλά πρόκειται για ταινίες προσώπου».

Ωστόσο, το μοντέλο παραδέχθηκε ότι το να την απασχολεί η εμφάνισή της ήταν ένα μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας και επηρέασε την είσοδό της στη βιομηχανία του μόντελινγκ.

Μάλιστα όλη αυτή η επιρροή προήλθε από τη μεγαλύτερη αδελφή της, Τζίτζι Χαντίντ. «Ήμουν η πιο άσχημη αδελφή. Ήμουν η μελαχρινή. Δεν ήμουν τόσο cool όσο η Gigi, ούτε εξωστρεφής. Αυτά ήταν πραγματικά εκείνα που ο κόσμος πίστευε για μένα. Και δυστυχώς όταν σου λένε πράγματα τόσες φορές, απλά τα πιστεύεις».