GOSSIP

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η αυστηρή της οικογένειας! Πώς έβαλε στη θέση τους Λούις και Τζωρτζ  

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η αυστηρή της οικογένειας! Πώς έβαλε στη θέση τους Λούις και Τζωρτζ  
H 7χρονη Πριγκίπισσα Σάρλοτ.
AP

Μπορεί το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισσάβετ για τα 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο να είναι πλέον ιστορία, όμως τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τους τετραήμερους εορτασμούς του αποτελούν ακόμα θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ.

Εκτός από τις εμφανίσεις των γαλαζοαίματων, την επιστροφή των Σάσσεξ στο Λονδίνο μετά το Megxit και την άτακτη συμπεριφορά του 4χρονου πρίγκιπα Λούις ένα ακόμα παιδί της οικογένειας του Πρίγκιπα Ουίλιαμ ξεχώρισε για την πειθαρχία του.

Και όχι δεν μιλάμε για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Τζωρτζ αλλά για την μικρή του αδελφή Σάρλοτ που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σαν μια πραγματική Πριγκίπισσα.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που την συγκρίνουν στην πειθαρχεία με την προγιαγιά της βασίλισσα Ελισάβετ.

Χαρακτηριστικά είναι τρία περιστατικά που η 7χρονη Σάρλοτ βάζει σε τάξη τα αδέρφια της, Τζωρτζ 8 ετών και Λούις 4 όταν αυτοί δεν ανταποκρίνονται στα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

Στο πρώτο περιστατικό η κάμερα συνέλαβε την μικρή Σάρλοτ να σταματά τον αδερφό της Λούις από τις υπερβολικές χαιρετούρες κατά την διάρκεια της μεταφοράς τους με άμαξα στο παλάτι για το Trooping the colour.

Τη δεύτερη φορά, ενώ όλη η βασιλική οικογένεια βρισκόταν στον εξώστη του Μπάκιγχαμ, ο Τζωρτζ φάνηκε να ακουμπάει τα χέρια του στο μπαλκόνι με την Σάρλοτ να τον διορθώνει ξανά διακριτικά, δείχνοντάς του την σωστή στάση του σώματος που πρέπει να διατηρήσει.

Τέλος, η Σάρλοτ διορθώνει για ακόμα μια φορά τον μικρό και άτακτο Λούις ενώ παρακολουθούν την παρέλαση λέγοντάς του να μην κάνει θόρυβο και μορφασμούς.