GOSSIP

Snoop Dogg: Έδωσε Αύξηση στον υπάλληλο που... του στρίβει τα τσιγάρα - Ποιος είναι ο μισθός του

Snoop Dogg: Έδωσε Αύξηση στον υπάλληλο που... του στρίβει τα τσιγάρα - Ποιος είναι ο μισθός του
O ράπερ Snoop Dogg.
AP

O συγκεκριμένος υπάλληλος έπαιρνε 40.000-50.000 δολάρια τον χρόνο

Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, όμως κάποιες δουλειές είναι περηφάνια. Για παράδειγμα, μια τέτοια είναι η δουλειά του ανθρώπου που έχει να αναλάβει το τιτάνιο έργο του στριψίματος των τσιγάρων του γνωστού για τη φυσιολατρεία του, ράπερ Snoop Dogg.

Όπως μαθαίνουμε από μήνυμά του στο Twitter, ο συγκεκριμένος υπάλληλος έπαιρνε 40.000-50.000 δολάρια τον χρόνο. Λόγω όμως του «πληθωρισμού» ο Snoop Dogg αποφάσισε να του κάνει μία καλή αύξηση.

Πέραν πάντως του μισθού που μπαίνει βρέξει-χιονίσει, ο υπάλληλος του Snoop Dogg έχει και τα τυχερά του, καθώς του επιτρέπεται να καπνίζει και εκείνος από το απόθεμα του εργοδότη του, να έχει πρώτη θέση σε live, περιοδείες και όλα τα event στα οποία παίζει ο διάσημος ράπερ.

Η αποκάλυψη για την ύπαρξη αυτού του dream job είχε έρθει ήδη από το 2019 και κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του Χάουαρντ Στερν. Πάντως μην μένουμε μόνο στη λεζάντα. Ο μισθός και η δουλειά είναι πολύ καλά αλλά μη φαντάζεστε ότι ο συγκεκριμένος τύπος, του οποίου η ταυτότητα είναι άγνωστη, θα κάθεται. Δεδομένα θα παίζει πολλή δουλειά.