GOSSIP

Δέσποινα Μοιραράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

Δέσποινα Μοιραράκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη
Η πρώτη ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη μετά τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη
instagram

Η πρώτη ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη μετά τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Κοντούλη

Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη ο οποίος έδινε τα τελευταία χρόνια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Ο ναύαρχος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουνίου βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη

«Αγαπημένε μου αντρούλη, Γιαννάκη μου, ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη . Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο Θάνατος. Σε αγάπησα υπερβολικά , αγάπησα Εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες και εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη. Με συμβούλευες , με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτίμησες τη Μοιράρακη.

Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ω Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στο κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω και να σε έχω κοντά μου, έστω για τόσο λίγο. Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναικα σου , για σύντροφό σου.

ΝΑΥΑΡΧΕ μου , κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το Θεό που την έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

#husband #wife #loveyou #navy»

Όσο καιρό περνούσε την περιπέτεια στο νοσοκομείο δίπλα του στεκόταν η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία τον λάτρευε. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στο Καβούρι, τον Ιούνιο του 2011.

Η κηδεία του έγινε με τιμές ναυάρχου, ενώ η ταφή του πραγματοποιήθηκε στο νεκροταφείο της Γλυφάδας. Επιθυμία της οικογένειας ήταν να κατατεθούν χρήματα στο σωματείο Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.