GOSSIP

Τούνη - Αλεξάνδρου: Βραδινή έξοδος, λίγο πριν γίνουν γονείς

Τούνη - Αλεξάνδρου: Βραδινή έξοδος, λίγο πριν γίνουν γονείς
Η Ιωάννα Τούνη.
Newsbomb.gr

Ιωάννα Τούνη: Βραδινή έξοδος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν μία ακόμα βραδινή έξοδο.

Το δημοφιλές ζευγάρι εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου με παρέα φίλων και φυσικά η Ιωάννα Τούνη δεν έκρυβε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, έχοντας μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η εντυπωσιακή influencer και επιχειρηματίας επέλεξε για την έξοδό της ένα σέξι total black look.

Νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα instagram story πριν την βραδινή της έξοδο με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πάνω στο βίντεο έγραψε: «Μια γεροντέ βόλτα για φαγητό, θα την πάμε».

Δείτε το βίντεο στο κανάλι του Newsbomb στο YouTube

Πότε θα γίνει ο γάμος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες που τους συνάντησαν σε δημόσια εμφάνισή τους. Το ζευγάρι αναφέρθηκε στο γάμο του, αποκαλύπτοντας το πότε σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατωσούρες και λίγους εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος αλλά δε ξέρω κατά πόσο αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Σε ερώτηση για τον γάμο, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε πως «με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα, μετά τη γέννηση ο γάμος. Οι ερωτήσεις που μου κάνετε, είναι οι ερωτήσεις που με στοιχειώνουν. Με τίποτα!», είπε η Ιωάννα Τούνη,

Σε ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε τηλεοπτικά, ξεκαθάρισε: «Ούτως ή άλλως με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση κι εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια από τον καναπέ».

«Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ», δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: «Ευχαριστώ τον Αλεξάνδρου για τη μελανιά στην κοιλιά»

Oι Έλληνες influencers που βρίσκονται στην κορυφή του Instagram

Λιποθύμησε στο αεροπλάνο η Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο με όσα συνέβησαν