GOSSIP

Κατερίνα Καραβάτου: Κατέρρευσε on air - «Πιστεύω ότι θα μου στείλει μήνυμα όπως πριν»

Κατερίνα Καραβάτου: Κατέρρευσε on air - «Πιστεύω ότι θα μου στείλει μήνυμα όπως πριν»
Glomex

Κατερίνα Καραβάτου: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» όπου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η παρουσιάστρια

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης 19/1 η Κατερίνα Καραβάτου όπου μίλησε για την περασμένη χρονιά, η οποία όπως είπε η γνωστή παρουσιάστρια ήταν πολύ δύσκολη για εκείνη, τόσο με το διαζύγιό της και με τον θάνατο της μητέρας της.

«Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους», είπε στη Φαίη Σκορδά η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks αναφερόμενη στο πένθος, είπε ότι ο πόνος για τον χαμό της μητέρας είναι ένας πόνος που δεν ξεπερνιέται, σημειώνοντας δε πως νοιώθει, ότι όταν φύγει από την εκπομπή θα είναι όπως πριν και η μαμά της θα της στείλει μήνυμα που θα της γράφει «είσαι κούκλα».

«Με βλέπει από ψηλά, με προσέχουν με τον πατέρα μου από ψηλά, το ξέρω», είπε λυγίζοντας on air η Κατερίνα Καραβάτου.

«Γιατί έτσι είναι. Είμαι μόνη. Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου, είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία περίοδος πολύ δύσκολη», κατέληξε.