ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Sold out με Λαμία - Το μήνυμα της ΠΑΕ στον κόσμο

ΑΕΚ: Sold out με Λαμία - Το μήνυμα της ΠΑΕ στον κόσμο
Eurokinissi

ΑΕΚ: Την εξάντληση των εισιτηρίων της τελευταίας αγωνιστικής των play offs με τη Λαμία ανακοίνωσε η Ένωση.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική των play offs και σε συνδυασμό με την επικράτηση του ΠΑΟΚ (4-1) επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, έπεσε στη δεύτερη θέση, ούσα στο -2 από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στην τελευταία… στροφή του μίνι πρωταθλήματος, η Ένωση υποδέχεται τη Λαμία στην «OPAP Arena», τη στιγμή που η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται το «τρίποντο» απέναντι στο συγκρότημα της Φθιώτιδας και την ίδια ώρα, οι «κίτρινοι» της Μακεδονίας να κόψουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου η ΑΕΚ να προσπεράσει στη βαθμολογία και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, το «συγκρότημα» του Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ισχυρή στήριξη των οπαδών του, μια και παρά την ήττα στο ντέρμπι του Φαλήρου, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ εξάντλησαν τα εισιτήρια που είχαν απομένει για την αναμέτρηση της Κυριακής (19/05).

Αναλυτικά, στο μήνυμα της Ένωσης αναφέρεται:

«Σήμερα (16/5) το πρωί εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαν απομείνει για το τελευταίο ματς της σεζόν, την Κυριακή με αντίπαλο τη Λαμία στην OPAP Arena! Εκεί που όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν να μας δουν να λυγίζουμε, ο κόσμος της ΑΕΚ με ένα ακόμη Sold Out δίνει το δικό του μήνυμα!

Ο κόσμος μας, η δύναμη μας, για μια ακόμη φορά δείχνει το μεγαλείο της αγάπης του για την ΑΕΚ και την πίστη όλων για την τελική νίκη.

Όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ σας ευχαριστεί μέσα από την ψυχή του. Σας περιμένουμε την Κυριακή στο Σπίτι Μας και όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη κοντά στην ομάδα και στον Ματίας Αλμέιδα για να μας βρει το τέλος να γιορτάζουμε.

Εσείς δείχνετε τον δρόμο για μια ακόμη φορά!».

Σχετικές ειδήσεις