GOSSIP

Μέγκαν Φοξ: Οι φήμες χωρισμού από τον Μασίν Γκαν Κέλι και η φωτογραφία με τον Δημήτρη Γιαννέτο

Μέγκαν Φοξ: Οι φήμες χωρισμού από τον Μασίν Γκαν Κέλι και η φωτογραφία με τον Δημήτρη Γιαννέτο
Η Μέγκαν Φοξ με τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Το Σάββατο το βράδυ, η Μέγκαν Φοξ έσβησε από τους προσωπικούς της λογαριασμούς όλες τις κοινές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της

Πρωτοσέλιδο σε όλα τα διεθνή lifestyle περιοδικά είναι τις τελευταίες ημέρες οι φήμες για τον χωρισμό της Μέγκαν Φοξ από τον αρραβωνιαστικό της Μασίν Γκαν Κέλι.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι το Σάββατο το βράδυ, η Μέγκαν Φοξ έσβησε από τους προσωπικούς της λογαριασμούς όλες τις κοινές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της.

Η Μέγκαν Φοξ έγραψε στην ανάρτησή της: «Μπορείς να γευτείς την ανεντιμότητα. Είναι παντού στην αναπνοή σου…», οι οποίοι είναι στίχοι από το κομμάτι της Beyonce του 2016, «Pray You Catch Me», για τη δική της σχέση με τον σύζυγό της Jay Z.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν, το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί στο πάρτι του Drake για το Super Bowl, στο Scottsdale της Αριζόνα. Μετά την ανάρτηση οι θαυμαστές της την «βομβάρδισαν» με σχόλια, ενώ ένας χρήστης παρατήρησε ότι η Μέγκαν Φοξ ακολουθεί τον Eminem.

Δίπλα της, τα ξένα μέσα αναφέρουν ότι ένας άγνωστος φίλος της στέκεται δίπλα της και την φωτογραφίζει. Πρόκειται για τον Έλληνα κομμωτή και μακιγιέρ των διασήμων, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος της σταρ και επιμελείται σε κάθε δημόσια εμφάνιση της το μακιγιάζ της.

Ανάμεσα στις διάσημες πελάτισσες του Δημήτρη Γιαννέτου είναι και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία τον είχε καλέσει και στον γάμο της.