GOSSIP

Καρβέλας σε Θεοφάνους: Εκτιμώ μόνο όσους αντιπαθώ - Η συζήτησή τους on air

Καρβέλας σε Θεοφάνους: Εκτιμώ μόνο όσους αντιπαθώ - Η συζήτησή τους on air

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε με τον Νίκο Καρβέλα από το κινητό της Αννίτας Πάνια.

Ο Γιώργος Θεοφάνους το βράδυ της Τρίτης θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος», με ένα από τα πιο απολαυστικά αποσπάσματα της συνέντευξής του να προβάλλονται σε εκπομπή της τηλεόρασης του Mega. Μεταξύ των όσων αποκάλυψε, αυτό που έκανε μεγάλη αίσθηση έχει να κάνει με το παρασκήνιο από τη συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα.

Μετά το σχόλιο ότι η Αννίτα Πάνια έχει περασμένο στις επαφές της τον Νίκο Καρβέλα ως «άντρας μου» και την ιδιαίτερη τοποθέτηση του Καρβέλα για το γεγονός αυτό, ο Γιώργος Θεοφάνους θέλοντας να μην τον καθυστερήσει, αφού ο Καρβέλας γράφει τον βιβλίο του, τού λέει «σε αγαπάμε, σε λατρεύουμε και να το ξέρεις ε; Το ξέρεις…» για να εισπράξει αρχικά από την άλλη άκρη της γραμμής ένα «όπως και εγώ…».

Και στο σημείο αυτό ο Γιώργος Θεοφάνους θυμίζει ότι η πρώτη του δουλειά ήταν μαζί με τον Νίκο Καρβέλα όπου εκείνος έπαιζε πιάνο και ο Καρβέλας έλεγε τις τότε μεγάλες επιτυχίες του.

«Ένιωθα ότι με αντιπαθείς»

«Ήσουν ένα αντιπαθητικό παιδάκι που ένιωθα ότι με αντιπαθείς» λέει ο Καρβέλας, αιφνιδιάζοντας τον Γιώργο Θεοφάνους που απαντά «καθόλου, σε θαυμάζω αγαπητέ μου μην το ξαναπείς ποτέ αυτό».

Ο Καρβέλας όμως εξηγεί «όλοι οι άνθρωποι που μου είναι αντιπαθείς τους βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέροντες πρέπει να ξέρεις. Άρα θεώρησε το τιμητικό […] Έδειξες ότι έχεις δικά σου… πώς το λένε αυτό στα ελληνικά».

Ο Ψινάκης αναλαμβάνει να του λύσει την απορία, πέφτει μπιπ και ο Θεοφάνους συμπληρώνει εμείς στην Κύπρο το λέμε «σεφταλιά».