GOSSIP

Εύα Τσάχρα: Γέννησε η τραγουδίστρια - Η πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της στο μαιευτήριο

Η Εύα Τσάχρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε.
Η Εύα Τσάχρα.
Glomex

Η Εύα Τσάχρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε.

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε το πρωί του Σαββάτου 8/4 η Εύα Τσάχρα, φέρνοντας στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Αλέξη Μπούντρο.

Η νεαρή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε. Την χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Εύα Τσάχρα το μεσημέρι του Σαββάτου, δημοσιεύοντας την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία, αγκαλιά με τον σύζυγό της και το νεογέννητο μωράκι τους.

Το ζευγάρι έχει ακόμη μία κόρη, η οποία ανυπομονεί να γνωρίσει την μικρή της αδελφή.

«Μικρούλα μου Σήμερα είδες το φως αυτού του κόσμου ! Ενός κόσμου που για πάνω από 3.000 χρόνια δεν αγαπάει τη γυναίκα .. την υποτιμά, της στερεί πολιτικά ,αθλητικά και πολιτιστικά δικαιώματα, την καίει στην πυρά ,τη βιάζει ,τη βασανίζει, την κακοποιεί και την περιθωριοποιεί. Παρόλο που εκείνη κουβαλάει μέσα της όλη τη ΖΩΗ αυτού του κόσμου.

Γι αυτό τη φοβούνται. Γιατί η δύναμη της είναι τετραπέρατη. Όμως όλα φτιάχνουν και θα φτιάξουν. Και είναι χρέος μας να το πιστεύουμε γι αυτές τις καινούργιες ζωές. Γιατί αν δεν πιστεύουν τα παιδιά ότι ένας ολοκαίνουργιος κόσμος ανοίγεται μπροστά τους, τότε ποιος θα το πιστέψει; Ελένη – Κωνσταντίνα Σ αγαπαμε ήδη! Σ ευχαριστούμε που μας επέλεξες. Αλέξη Μπούντρο σε αγαπάω και σε ευχαριστώ γι αυτό το ταξίδι! Είναι το ωραιότερο ταξίδι της ζωής μου», έγραψε η Εύα Τσάχρα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης

Ελένη Φουρέιρα: Αγκαλιά με τον δύο μηνών γιο της

Μαρία Καβογιάννη: Μιλά για τα γυρίσματα του Maestro - «Νιώθαμε τον πόνο»

Ζόζεφιν: Η πρώτη της δήλωση μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Νίνο - «Είμαι πάρα πολύ καλά»