GOSSIP

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία με την κόρη της, μετά την απουσία της από την εκπομπή

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία με την κόρη της, μετά την απουσία της από την εκπομπή
Η Ελένη Χατζίδου.
Instagram

Χωρίς την Ελένη Χατζίδου ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή Breakfast@Star, με τον εορτάζοντα Ετεοκλή Παύλου, να σπεύδει να εξηγήσει ότι η παρουσιάστρια είναι άρρωστη, αλλά να εκφράζει το παράπονό του, ότι του λείπει.

Η Ελένη Χατζίδου απουσίαζε από την εκπομπή «Breakfast@Star» το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας. Όπως αποκάλυψε ο σύζυγος της τραγουδίστριας, τόσο η Ελένη Χατζίδου όσο και η κόρη τους είναι άρρωστες.

Νωρίτερα σήμερα η Ελένη Χατζίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την μικρή Μελίτα, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Αρρωστούλες αλλά αγκαλίτσα… και όλα θα περάσουν!».

O Ετεοκλής Παύλου μέσα από την εκπομπή του είπε: «Λείπει το κοριτσάκι μου σήμερα, είναι αρρωστούλα! Μου λείπει πολύ, μου λείπει η γυναίκα μου. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ, δεν είναι! Είναι αδιάθετη, δεν ένιωθε καλά».

Η Ελένη Χατζίδου, έκανε τηλεφωνικά την εμφάνισή της στον αέρα της εκπομπής. «Κι εμένα μου λείπετε πολύ! Συμβαίνουν κι αυτά, όλα μέσα στη ζωή είναι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι αυτό που πέρασα εγώ, το πέρασε και το μωράκι μας, πιο πολύ αυτό με στεναγχωρεί. Ελπίζω αύριο να είμαι καλά και να είμαι εκεί μαζί σας», είπε.

Σχετικές ειδήσεις

Εκτός Breakfast@Star η Ελένη Χατζίδου - Τι συνέβη;

Ετεοκλής Παύλου: «Ήρθαμε για να μείνουμε στην εκπομπή, κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε»

Ελένη Χατζίδου: «'Εχω δει κι εγώ UFO, δεν με νοιάζει τι θα πουν, εγώ το είδα με τα μάτια μου»