GOSSIP

Αδάμ Τσαρούχης: «Ξέχασα να βάλω ένα ρούχο και όταν ήρθε η ώρα του στριπτίζ, έμεινα γυμνός στη σκηνή»

Αδάμ Τσαρούχης: «Ξέχασα να βάλω ένα ρούχο και όταν ήρθε η ώρα του στριπτίζ, έμεινα γυμνός στη σκηνή»
O Αδάμ Τσαρούχης.
Glomex

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αδάμ Τσαρούχης αφέρθηκε σε ένα αμήχανο περιστατικό που έζησε στην καριέρα του.

Ο Αδάμ Τσαρούχης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε σε ένα αμήχανο περιστατικό που έζησε στην καριέρα του. Ο καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στο συμβάν που τον έφερε σε δύσκολη θέση, κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης, όπου συμμετείχε.

«Υπάρχει ένα περιστατικό που έχει συμβεί στη σκηνή, το οποίο το θυμάμαι και γελάω. Μου φέρνει αμηχανία. Είναι σε μια θεατρική παράσταση, όπου είχα τη μεγάλη χαρά να συμμετέχω. Στο "Κλουβί με τις τρελές" στο θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Πρωταγωνιστούσαν μεγάλοι ηθοποιοί, όπως είναι ο Γιάννης Μπέζος, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Μέμος Μπεγνής», ανέφερε.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη πάνω στη σκηνή. «Υπήρχε μια σκηνή που είχε μια πολύ γρήγορη αλλαγή και πολλά ρούχα, όπου εγώ ξέχασα να βάλω ένα ρούχο. Κάποια στιγμή, κάναμε ένα στριπτίζ και έμεινα γυμνός πάνω στη σκηνή», πρόσθεσε.

Όσο για τη σχέση του με τη μουσική και συγκεκριμένα, την αγάπη του για τη τζαζ, δήλωσε: «Αυτό που μου αρέσει στη τζαζ μουσική είναι η ελευθερία που έχει. Αν κι αγαπώ πολλά είδη μουσικής και προσπαθώ να τα συνδυάσω. Μου αρέσει η τζαζ και η ποπ, οπότε κάνω ένα πάντρεμα αυτών των δύο ειδών. Στην αρχή, όταν ξεκίνησα το 2012, τους φαινόταν λίγο ξένο και αναρωτιόντουσαν "τι κάνει τώρα αυτό;". Όμως, στη συνέχεια, άρχισαν να το καταλαβαίνουν».

Τέλος, τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να εγκαταλείπει την προσπάθεια, όταν κάνει αυτό που αγαπά, λόγω της κριτικής των υπολοίπων. «Στην αρχή μου έλεγαν να κάνω κάτι άλλο και να "γίνω σαν τον άλλο". Πρέπει όμως, εσύ να επιμείνεις σε αυτό που αρέσει σε εσένα, σε αυτό που αγαπάς και σιγά σιγά ο άλλος θα εξερευνήσει αυτό που κάνεις και θα το μάθει», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης

Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει και την φωτογραφίζει ο γιος της

Πάσχα στην Πάτμο για την Τζένη Μπαλατσινού: Πλάνα από το ονειρεμένο εξοχικό

Διονυσία Θεριανού: «Ήταν θαύμα που γλίτωσα τη ζωή μου και δεν τυφλώθηκα»