GOSSIP

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Φίλη της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό για τον «γάμο» με τον Μάριο Πλωρίτη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Φίλη της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό για τον «γάμο» με τον Μάριο Πλωρίτη
H Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Χαριτίνη Καρόλου μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Μάριο Πλωρίτη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η Χαριτίνη Καρόλου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ που ήταν θυελλώδης. Η ηθοποιός και φίλη του ζευγαριού μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και προχώρησε σε αποκαλύψεις για το ζευγάρι.

Όπως είπε η ίδια η Αλίκη της είχε εκμυστηρευτεί ότι έπρεπε να είχε παντρευτεί τον Μάριο Πλωρίτη αντί για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Κάναμε πολλή παρέα και εκτός δουλειάς. Δίναμε συμβουλές η μία στην άλλη για τα προσωπικά μας. Ενώ με την Τζένη Καρέζη που γυρίζαμε ένα σίριαλ εκείνο τον καιρό μαζί, δεν είχαμε καθόλου φιλικές σχέσεις. Ήταν περίεργη η συμπεριφορά της απέναντί μου. Ήταν κάπως απόμακρη και πάντα κρατούσε τις αποστάσεις της» δήλωσε η Χαριτίνη Καρόλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Έπειτα μίλησε για το μυστικό που της είχε εκμυστηρευτεί η Αλίκη σχετικά με τον Μάριο Πλωρίτη.

«Η ιστορία με τον Μάριο Πλωρίτη ήταν αρκετό καιρό πριν γνωρίσει τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Όταν μου το είπε αυτό, ήταν η περίοδος που τα πράγματα με τον Παπαμιχαήλ ήταν πολύ άσχημα. Τσακώνονταν σχεδόν κάθε μέρα. Ο ένας υποψιαζόταν τον άλλον και γίνονταν μαλλιά κουβάρια. Ένεκα αυτής της κατάστασης, η Αλίκη σε κάποια βόλτα που κάναμε με το αυτοκίνητό μου είχε πει πως έπρεπε να είχε παντρευτεί τον Μάριο Πλωρίτη, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο θα ήταν ίσως πιο ήρεμη. Αυτό μου το είχε πει σαν μία σκέψη της», ανέφερε η Χαριτίνη Καρόλου.

Σχετικές ειδήσεις

Γιώργος Λιάνης: «Χυδαίο που μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Γιώργος Λιάνης: Τι απαντά για την αναφορά του στην Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γιώργος Λιάνης: Πώς τον «αδειάζουν» Σαπουντζάκη, Στυλιανοπούλου και Πίκουλα για τη Βουγιουκλάκη