GOSSIP

Κώστας Μπίγαλης: Το τραγούδι «Του Αιγαίου τα μπλουζ» ήταν να πάει στην Eurovision, αλλά δεν πέρασε

Κώστας Μπίγαλης: Το τραγούδι «Του Αιγαίου τα μπλουζ» ήταν να πάει στην Eurovision, αλλά δεν πέρασε
Glomex

Κώστας Μπίγαλης: Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του εξήγησε ότι το «Τρεχαντήρι» δεν ήθελε να το στείλει στον διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά πήεγ λόγω έλλειψης χρόνου

Για την πολυετή καριέρα του, την Eurovision αλλά και τα παιδικά του χρόνια μίλησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Κώστας Μπίγαλης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια είπε: «Όταν ήμουν μικρός, δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί. Είχα πάρει με το ποδήλατο έναν φίλο που τον κυνηγούσαν, βγήκα μια στιγμή από ένα στενό και τότε, μας χτύπησε μια νεκροφόρα».

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και για το «πέρασμά» του από το θέατρο: «Η εμπλοκή μου με το θέατρο ξεκίνησε από τη συμμετοχή μου στο "Jesus Christ Superstar", το 1979 και μετά, το 1992 με την Πωλίνα και τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε, Τάκη Ζαχαράτο».

Μιλώντας για τον πρώτο του δίσκο, εξηγεί, για ποιο λόγο συστήθηκε ως «Αλέξης»: «Στον πρώτο μου δίσκο, έγραφε "Αλέξης" πάνω. Ο παραγωγός μου τότε, ο Τέρενς Κουίκ μου είχε πει ότι δεν του άρεσε το "Κώστας Μπίγαλης" και θα με έλεγε "Αλέξη"».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην «παραλίγο» συμμετοχή του στη Eurovision. «Το τραγούδι "Του Αιγαίου τα μπλουζ" το είχα γράψει για να πάει Eurovision, αλλά δεν το πέρασαν. Εκείνη τη χρονιά, δεν πήγε καλά η Ελλάδα. Το "Τρεχαντήρι" ήταν ένα τραγούδι που δεν ήθελα να πάει Eurovision, αλλά δεν είχαμε χρόνο να γράψω κάποιο καινούριο κομμάτι».

Όπως ανέφερε στην εκπομπή κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχουν τύχει αρκετά ευτράπελα, ενώ περιέγραψε δύο από αυτά.

«Θυμάμαι στο βιντεοκλίπ "Με την πρώτη ματιά", είδα ότι η Δήμητρα Ρουμπέση είχε μια περίεργη έκφραση και μου είπε ότι την πατούσα όσο χορεύαμε», ανέφερε αρχικά.

«Ένα άλλο περιστατικό, ήταν όταν δούλευα σε ένα κέντρο με τη Σόφη Ζαννίνου. Στο πρόγραμμά της, γλίστρησε μια κυρία στα λουλούδια και χτύπησε το κεφάλι της. Μετά το ατύχημα της κυρίας, έπρεπε να τραγουδήσω. Αλλά ήταν όλοι παγωμένοι κι έψαχνα κάποιον να σηκωθεί για χορό. Είδα μια κυρία που χόρευε λίγο και σήκωσα εκείνη», συμπλήρωσε.