GOSSIP

Βινίσιους - Anitta: «Φουντώνουν» ξανά οι φήμες για τη σχέση τους

Βινίσιους - Anitta: «Φουντώνουν» ξανά οι φήμες για τη σχέση τους
twitter

Η διάσημη τραγουδίστρια από τη Βραζιλία, Anitta φέτος επέλεξε να κάνει διακοπές στη Μύκονο

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Βινίσιους Τζούνιορ και το αστέρι της ποπ σκηνής, Anitta κάνουν τον κόσμο να παραμιλά ποζάροντας αγκαλιά στο Μαϊάμι. Οι δύο τους τον τελευταίο καιρό αφήνουν υπόνοιες στα social media ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ισπανικά μέσα ενημέρωσης έχουν επισημάνει ότι προφανώς τους δένει κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία για την οποία όλοι ξέρουμε.

Μάλιστα όταν πριν από κάποιες εβδομάδες η Anitta τραγούδησε στην Κωνσταντινούπολη σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ φορούσε μια μπλε μπλούζα πάνω στην οποία αναγραφόταν το όνομα του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βινίσιους λίγο αργότερα έγραψε στο Instagram: «Είσαι η καλύτερη».

Αυτή τη φορά η Anitta μοιράστηκε στιγμές από την ειδυλλιακή νύχτα που έζησε στην πόλη της Φλόριντα των ΗΠΑ. Ειδικότερα, μοιράστηκε τη πόζα της με τον Βινίσιους αλλά και βίντεο στα οποία εμφανίζεται συνοδευόμενη από τον ίδιο τον παίκτη, τον τραγουδιστή L7nnon και τον ηθοποιό André Lamoglia, γνωστό στην Ισπανία κυρίως από τη δουλειά του στο Elite.

Το twerk της Anitta στη Μύκονο

Η διάσημη τραγουδίστρια από τη Βραζιλία φέτος επέλεξε να κάνει διακοπές στη Μύκονο. Η 30χρονη ποπ σταρ μοιράστηκε με τους σχεδόν 65 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instgaram, στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί των Ανέμων, ενώ αποτέλεσε ταυτόχρονα και το αγαπημένο πρόσωπο των παπαράτσι.

Ο φακός του Mykonos Live Tv απαθανάτισε την τραγουδίστρια σε πριβέ καμπάνα του διάσημου beach bar της Παράγκας να χορεύει και να τρώει σούσι.

Το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της

Η Anitta ανήρτησε και φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες φαίνεται να περνάει πολύ ωραία στη Μύκονο μαζί με κοντινούς της ανθρώπους.

Σχετικές ειδήσεις