GOSSIP

Τόρι Σπέλινγκ: Την κατηγορούν ότι κάνει αισθητικές παρεμβάσεις ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έχει λεφτά

Τόρι Σπέλινγκ: Την κατηγορούν ότι κάνει αισθητικές παρεμβάσεις ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έχει λεφτά

Η γνωστή ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ προκάλεσε έκρηξη αντιδράσεων με τις νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε όπου φαίνεται εμφανώς πρησμένη από κάποια παρέμβαση στο πρόσωπό της

Μπορεί η Τόρι Σπέλινγκ να ζει με τα παιδιά της σε τροχόσπιτο, καθώς δεν μπορεί να τους προσφέρει στέγη, και δημοσιεύματα να τη θέλουν να μην είναι σε καθόλου καλή οικονομική κατάσταση, όμως από ό,τι φαίνεται δεν έχει σταματήσει τις επισκέψεις της στον γιατρό.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε σε μία εκδήλωση Con '90s στην Τάμπα της Φλόριντα και φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με τον Μπράιν Όστιν Γκριν και μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσία της εκεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν το πρόσωπό της, πρησμένο, από fillers που έβαλε. Έτσι, τα σχόλια έδωσαν και πήραν κάτω από την ανάρτησή της, με το κοινό να απορεί πώς γίνεται ενώ είναι «άφραγκη» να κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της.

«Δεν καταλαβαίνω. Αν είσαι τόσο δύσκολα οικονομικά, τότε πως έχεις όλα αυτά τα fillers στο πρόσωπό σου; Είναι τόσο γεμάτο», έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram.

«Πώς μπορεί να τα αντέξει οικονομικά όλα αυτά;», έγραψε κάποιος άλλος, ενώ άλλος χρήστης ανέφερε: «Λέει ότι δεν έχει χρήματα, αλλά τα fillers δεν είναι δωρεάν».

«Μάλλον, όλα της τα χρήματα πήγαν στο πρόσωπο και το σώμα της», έγραψε ένας άλλος ακόλουθος της ηθοποιού.