GOSSIP

Τόρι Σπέλινγκ: Εξιτήριο με μώλωπες στο πρόσωπο - Μυστήριο η παραμονή της στο νοσκομείο

tori
screenshot

Η τηλεοπτική Ντόνα έχει ανησυχήσει τους θαυμαστές της, καθώς μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της δείχνει να καταρρέει

Η Τόρι Σπέλινγκ βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μια τετραήμερη παραμονή - μυστήριο.

Η 50χρονη ηθοποιός εθεάθη να παίρνει εξιτήριο από το νοσκομείο του Λος Άντζελες την Κυριακή, αφού εισήχθη την περασμένη Πέμπτη.

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η Page Six, η ηθοποιός εμφανίζεται με μώλωπες στο πρόσωπο και στα δύο της χέρια, καθώς τη συνοδεύου με αναπηρικό αμαξίδιο στο αυτοκίνητο.

Έδειχνε ταραγμένη και ασταθής, καθώς χρειαζόταν βοήθεια να σηκωθεί από το αναπηρικό καροτσάκι.

Πριν οδηγηθεί στο πίσω κάθισμα του οχήματος, αγκάλιασε μια από τις γυναίκες, που πιστεύεται ότι ήταν νοσοκόμα, που ήταν μαζί της.

Η Ντόνα του "Beverly Hills, 90210" αποκάλυψε η ίδια ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο με ανάρτησή της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα.

«Τέταρτη μέρα εδώ και μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου. Ευγνώμονες και τόσο περήφανοι για τα δυνατά, γενναία, ανθεκτικά και ευγενικά παιδιά μου που παραμένουν θετικά ό,τι κι αν συμβεί».

Η μητέρα πέντε παιδιών δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την ασθένειά της ή την κατάστασή της και οι εκπρόσωποί της δεν έχουν προβεί σε κανέναν σχόλιο.

Η νοσηλεία της Spelling ήρθε μόλις μία ημέρα αφότου φωτογραφήθηκε να δείχνει υγιής και λαμπερή στα γυρίσματα ενός νέου έργου στο Μπέβερλι Χιλς.

Ωστόσο, από τις αρχές αυτού του μήνα, μένει σε ένα τροχόσπιτο με τα παιδιά της - Liam, 16, Stella, 15, Hattie, 11, Finn, 10 και Beau, 6 ετών - τα οποία απέκτησε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Dean McDermott.

Πριν από αυτό, η Τόρι και τα παιδιά της περνούσαν τις νύχτες τους σε ένα μοτέλ έναντι 100 δολαρίων τη βραδιά.

Οι ανησυχίες για την υγεία και τη διαβίωση της ακολουθούν την ανακοίνωση του McDermott τον Ιούνιο ότι χωρίζουν μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες γάμου.