GOSSIP

Χειρόγραφο σημείωμα της Αντζελίνα Τζολί μετά τη διαμονή σε ξενοδοχείο της Ηλείας: «Σας ευχαριστούμε»

Χειρόγραφο σημείωμα της Αντζελίνα Τζολί μετά τη διαμονή σε ξενοδοχείο της Ηλείας: «Σας ευχαριστούμε»
AP.

Το ξεχωριστό μήνυμα της διάσημης ηθοποιού, προς το προσωπικό και τη διοίκηση του ξενοδοχείου στην Ηλεία, όπου διέμεινε ολόκληρο το καστ της ταινίας “Maria”.

Η Αντζελίνα Τζολί ευχαρίστησε με μία χειρόγραφη επιστολή το προσωπικό και τη διεύθυνση του Aldemar Olympian Village, στο οποίο φιλοξενήθηκε κατά τη διάρκεια της διαμονής όλου του καστ στην Ηλεία, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας “Maria”, αφιερωμένη στη σπουδαία Μαρία Κάλλας.

Θυμίζουμε ότι η χολιγουντιανή «αστέρας», η οποία θα υποδυθεί τη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο, στη πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία του Πάμπλο Λαραΐν, «μαγνήτισε» τα βλέμματα κατά την παρουσία της, στον Πύργο και το Κατάκολο.

Το πολυτελές τουριστικό θέρετρο προχώρησε σήμερα (24/10) στην ανάρτηση της ευχαριστήριας επιστολής της, στα κοινωνικά δίκτυα, συγκεντρώνοντας πληθώρα σχολίων και κοινοποιήσεων. Αρκετοί σημείωσαν με χιουμοριστική διάθεση πως ο τρόπος γραφής της διάσημης ηθοποιού θυμίζει… ιατρική συνταγή και απαιτείται συμβουλή ιατρού για να μπορέσει κανείς να τη διαβάσει.

Όμως, μετά την απαραίτητη… «αποκρυπτογράφηση» της επιστολής, διαπιστώνεται ότι γράφει: Thank you for a restful stay at your beautiful resort. The “Maria” cast had a lovely time here! (Σας ευχαριστούμε για μία ξεκούραστη διαμονή στο όμορφο θέρετρό σας. Το καστ της ταινίας “Maria” πέρασε υπέροχα εδώ).

Σχετικές ειδήσεις