GOSSIP

Τζένιφερ Γκάρνερ - Μπεν Άφλεκ: Πήγαιναν σε σχολική γιορτή των παιδιών τους και μάλωναν

Τζένιφερ Γκάρνερ - Μπεν Άφλεκ: Πήγαιναν σε σχολική γιορτή των παιδιών τους και μάλωναν

Έναν ακόμα καυγά φαίνεται ότι είχαν ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ 

Σε μια άτυχη στιγμή εντόπισε ο φακός των παπαράτσι την Τζένιφερ Γκάρνερ να έχει μια παθιασμένη συνομιλία με τον Μπεν Άφλεκ και να δείχνει αναστατωμένη, με το πρόσωπο της να είναι εμφανώς συνοφρυωμένο.

Το πρώην ζευγάρι που διατηρεί φιλικές σχέσεις είχε πάει στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια για να παρακολουθήσει μια γιορτή για το Χάλογουιν, που γίνονταν στο σχολείο των παιδιών τους.

Τότε, οι παπαράτσι τους εντόπισαν και σύμφωνα με την Page Six τράβηξαν τις επίμαχες φωτογραφίες. Δεν είναι ξεκάθαρο τι έλεγαν, αλλά η Γκάρνερ ήταν αναστατωμένη και ο Άφλεκ προσπαθούσε να την καθησυχάσει.

Άφλεκ - Λόπεζ: Ο καυγάς μέσα στο αυτοκίνητο

Ένα περίπου μήνα πριν τεταμένα φαινόταν τα πράγματα μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, σε μια βόλτα που έκαναν με το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες την περασμένη Παρασκευή.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Page Six, ο Άφλεκ έκανε χειρονομίες με πολύ έντονο τρόπο ενώ βρισκόταν στη θέση του οδηγού του οχήματός του, καθώς η Λατίνα σούπερ σταρ τον άκουγε.

Κάποια στιγμή, η τραγουδίστρια του «Jenny From the Block» κοίταξε θυμωμένη μπροστά καθώς της μιλούσε ο σύζυγός της.

Ένα άλλο στιγμιότυπο έδειχνε την 54χρονη Λόπεζ να κοιτάζει εκνευρισμένη τον Άφλεκ καθώς ο ηθοποιός συνέχιζε να μιλάει.

Οι εκπρόσωποι των Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, δεν απάντησαν στο αίτημα της Page Six για σχόλιο.

Αν και δεν είναι σαφές τι μπορεί να συζητούσαν οι δυο τους, γνωρίζουμε ότι ο Affleck πρόσφατα έγινε πρωτοσέλιδο αφού μοιράστηκε μια οικεία στιγμή στο όχημά του με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner και μια από τις κόρες τους.