GOSSIP

Μπραντ Πιτ: «Βέλη» των κοντινών του φίλων κατά της Τζολί – «Λέει συνέχεια τοξικά πράγματα για αυτόν»

Μπραντ Πιτ: «Βέλη» των κοντινών του φίλων κατά της Τζολί – «Λέει συνέχεια τοξικά πράγματα για αυτόν»
AP.

«Τον κατέστρεψε», υποστηρίζουν φίλοι του Μπραντ Πιτ, για την Αντζελίνα Τζολί.

Φίλοι του Μπραντ Πιτ βάζουν την Αντζελίνα Τζολί στο «στόχαστρο», κατηγορώντας την ότι ευθύνεται για το μίσος των παιδιών που τρέφουν για τον πατέρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παξ Τζολί – Πιτ, 19 ετών, είχε κατηγορήσει τον πατέρα του ότι τού έκανε τη ζωή «κόλαση», σε μία ασυνήθιστη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2020, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Έχεις κάνει τη ζωή των πιο κοντινών μου ανθρώπων μία συνεχή κόλαση. Μπορείς να πεις στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θέλεις, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα», είχε γράψει. Έπειτα, προσέθεσε με σαρκασμό: «Λοιπόν, Χρόνια πολλά για τον πατέρα, απαίσιε άνθρωπε».

«Αυτή η ανάρτηση αποτελεί το τέλειο παράδειγμα γονικής αποξένωσης. Δηλαδή, εννοώ ότι πρόκειται για μία κλασσική επίδειξη αποξένωσης του γονέα. Η ομάδα του Μπραντ πιστεύει ότι δημιουργεί αυτά τα παιχνίδια εδώ και χρόνια, αλλά δεν θέλουν να μπουν σε διαμάχη μαζί της», ανέφερε φίλος του Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

«Μόνο τα τρία βιολογικά του παιδιά, η Σιλό, 18 ετών, και τα δίδυμα Νοξ και Βινιέν, 15 ετών, εξακολουθούν να βλέπουν τον πατέρα τους, κατά τη συμφωνία επιμέλειας», σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η Τζολί υιοθέτησε τον Παξ από ένα ορφανοτροφείο στο Βιετνάμ, το 2007. Ήταν τριών ετών και είχε εγκαταλειφθεί ως νεογέννητο από την εθισμένη στην ηρωίνη βιολογική μητέρα του. Ο Μπραντ τον υιοθέτησε επίσημα την επόμενη χρονιά.

Όταν το ζεύγος χώρισε το 2016, μόλις δύο χρόνια μετά τον γάμο τους σε μια ιδιωτική τελετή στη Γαλλία, τα παιδιά έμειναν με τη μητέρα τους, μετά τις αναφορές για έναν τεράστιο καυγά σε ένα ιδιωτικό τζετ μεταξύ του μεγαλύτερου γιου Mάντοξ και του πατέρα του. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση μεταξύ του Παξ και του Πιτ είναι επίσης προβληματική.

Σχετικές ειδήσεις