GOSSIP

Συγκλονίζει η Αννούλα Φλωρινιώτη: «Πρέπει να επιβιώσω τώρα, δεν γίνεται διαφορετικά»

Συγκλονίζει η Αννούλα Φλωρινιώτη: «Πρέπει να επιβιώσω τώρα, δεν γίνεται διαφορετικά»

Η Αννούλα Φλωρινιώτη μιλά για τον χαμό του αδελφού της, Νίκου, έπειται από μάχη με τον καρκίνο.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη μίλησε στην τηλεόραση του Alpha για τις τελευταίες στιγμές και τον θάνατο του αδελφού της Νίκου Φλωρινιώτη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε: «Ήμουν εγώ και η μαμά τις τελευταίες ώρες δίπλα του. Όταν έφυγε ο αδελφός μου, ήμουν εγώ δίπλα του. Τις τελευταίες ημέρες 5 ημέρες της ζωής του δεν είχε επικοινωνία και από ό,τι μου είπαν οι γιατροί, πόναγε υπερβολικά και του έβαζαν συνεχώς μορφίνες και υπνωτικά ηρεμιστικά. Δεν κατάλαβα ότι έφυγε. Τον χάιδευα εκείνη την ώρα και του μίλαγα ως συνήθως. Αν δεν έβλεπα ότι άλλαζε το χρώμα του και επειδή φώναξα τους γιατρούς, δε θα είχα καταλάβει κάτι.

«Εκείνη την ώρα έτυχε και άκουσα την καρδιά του. Κάθε μισή ώρα, του έβαζα θερμόμετρο, μετά του έβαζα παγοκύστες για να πέφτει ο πυρετός και ενημέρωνα τους γιατρούς… Εκείνη την ώρα λοιπόν, είδα το χρώμα του κάπως και δεν μου άρεσε. Άρχιζε ξαφνικά και κιτρίνισε. Του έβαλα οξύμετρο και η καρδιά δεν λειτουργούσε. Πανικοβλήθηκα κι άρχιζα και φώναζα βοήθεια. Ήρθαν οι γιατροί και μου είπαν να περάσω έξω» πρόσθεσε η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Στη συνέχεια, η Αννούλα Φλωρινιώτη μίλησε για την ελιά που εξελίχθηκε σε μελάνωμα και κόστισε τη ζωή του αδελφού της.