GOSSIP

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο Βασίλης Καρράς έδωσε αξία στην καψούρα»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο Βασίλης Καρράς έδωσε αξία στην καψούρα»

«Το 2023 έφυγε και ήθελε να μας πάρει κάτι ακόμα. Μας πήρε μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές, έναν εξαίρετο άνθρωπο, τον Βασίλη Καρρά», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη 

Το «αντίο» της στον Βασίλη Καρρά είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στην πρώτη ζωντανή εκπομπή για το νέο έτος. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά με συγκινητικά λόγια στον «αέρα» της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2».

«Το 2023 έφυγε και ήθελε να μας πάρει κάτι ακόμα. Μας πήρε μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές, έναν εξαίρετο άνθρωπο, τον Βασίλη Καρρά. Τον Βασίλη που εμείς είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε πολύ καλύτερα. Με παράσημο τη λαϊκότητά του, την αυθεντικότητά του, τη φωνάρα του μα πάνω από όλα με παράσημο τη ψυχή του, πιστεύουμε ότι δεν θα λείψει ποτέ», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Εμείς θέλαμε να τον αποχαιρετίσουμε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που μας έχει συμβουλεύσει, μας έχει συντροφεύσει και νομίζω ότι έδωσε αξία στον όρο “καψούρα”. Είμαστε για πάντα καψούρηδες με τον Βασίλη Καρρά, δεν θα λείψει ποτέ. Βασίλη καλό πέρασμα», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.