GOSSIP

Ελένη Μενεγάκη: Τα συγκινητικά λόγια για τον Βασίλη Καρρά - «Αντίο σε έναν υπέροχο άνθρωπο»

Ελένη Μενεγάκη: Τα συγκινητικά λόγια για τον Βασίλη Καρρά - «Αντίο σε έναν υπέροχο άνθρωπο»

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά στην πρώτη εκπομπή μετά τις γιορτές 

Το δικό της αντίο στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, παραμονή Χριστουγέννων, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, θέλησε να πει μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε: «Τις μέρες των γιορτών έφυγε ένας αγαπητός τραγουδιστής και να σας πω και κάτι, όλοι ξέραμε πόσο ο κόσμος αγαπά τον Βασίλη Καρρά. Πόσο ξεχωριστά είχε και έχει και θα μείνει στην καρδιά όλων των ανθρώπων που τραγούδησαν τα τραγούδια του. Πραγματικά έβλεπα από το σπίτι μου το αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά, που είχε γίνει πριν κανά δυο χρόνια και λες "τώρα θα σε ακούσω και θα σε δω με άλλον τρόπο"».

«Ξέρετε εμείς όλοι σαν να μην φύγουμε ποτέ από τη ζωή, έτσι το έχουμε στο μυαλό μας, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, ίσως γι' αυτό με ανθρώπους που έχουμε δεθεί συναισθηματικά, δεν θέλω να πω πολλά, γιατί μπορώ να μιλώ ώρα γι’ αυτό… Πραγματικά θέλω κι εμείς με το δικό μας τρόπο να πούμε ένα αντίο σε αυτόν τον υπέροχο καλλιτέχνη και άνθρωπο», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια στην εκπομπή προβλήθηκε ένα αφιέρωμα που ετοίμασε η ομάδα της για τον αξέχαστο λαϊκό ερμηνευτή.