GOSSIP

Γαρδέλης: Χρειαζόμουν ένα restart - Η επίσκεψη στο Άγιο Όρος και τα επόμενα επαγγελματικά βήματα

Γαρδέλης: Χρειαζόμουν ένα restart - Η επίσκεψη στο Άγιο Όρος και τα επόμενα επαγγελματικά βήματα
EUROKINISSI

Ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε και την επίσκεψη στο Άγιο Όρος. 

Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι και σκοτεινοί για τον Σταμάτη Γαρδέλη, καθώς τον περασμένο Νοέμβριο χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Δαφνί. Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός δείχνει να είναι καλύτερα το τελευταίο διάστημα, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες το Άγιο Όρος, ενώ πλέον κοιτάει και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

«Ό,τι έγινε, πέρασε, είμαι καλά και προχωράμε. Η ζωή προχωράει. Είχα μια εμπειρία, από την οποία αποκόμισα πάρα πολλά πράγματα και ξεκινάω. Έκανα ένα restart και ξεκινάω» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην κάμερα του Open και συμπλήρωσε: «Δεν με έχει απογοητεύσει κάτι, ούτε έχασα τη δύναμη μου. Απεναντίας, βρήκα τη δύναμη για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα που με “στρίμωχναν”. Νομίζω έχω βάλει τα πράγματα σε έναν δρόμο, που θα εξελιχθούν προς το καλό».

Όσο για την επίσκεψη στο Άγιο Όρος τόνισε πως «είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο, είναι ένα τρόπος να “γεμίζεις τις μπαταρίες” σου. Πιστεύω στον Θεό και στο ερωτηματικό της ύπαρξής μας και νομίζω ότι η λογική είναι λίγη για να ερμηνεύσει το μυστήριο της ζωής».

Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα; Ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε τις δηλώσεις από το γραφείο του Όμηρου Ευστρατιάδη, δείχνοντας πως κάτι ετοιμάζει.