GOSSIP

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο Άγιον Όρος μετά το Δαφνί

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο Άγιον Όρος μετά το Δαφνί

Στο Άγιον βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης, ενώ μια νέα επαγγελματική πρόταση τον περιμένει στην επιστροφή του 

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, λίγες εβδομάδες μετά την νοσηλεία του στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Espresso».

Ο γνωστός ηθοποιός είχε μεταβεί και στο παρελθόν στο Περιβόλη της Παναγίας, ενώ αυτή η φορά θα παραμείνει έως την Κυριακή, καθώς τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη για μια επαγγελματική πρόταση.

Μετά τις δηλώσεις όπου καλούσε για βοήθεια ο ηθοποίος, θέλησε να βρεθεί δίπλα στον πνευματικό του που θεωρεί φύλακα άγγελο του. Έτσι, στον «πλανήτη των αντρών» βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα, όπου καθοδηγείται και συμβουλέυεται από εκείνον, για να σταθεί ξανά στα πόδια του με την δύναμη του Θεού.

Η επαγγελματική συνάντηση

Σύμφωνα με την «Espresso», ο Σταμάτης Γαρδέλης, ένας καλλιτέχνης με λαμπρή πορεία και καριέρα που έλαμψε τη δεκαετία του ΄80, συνεχίζει την προσπάθεια του για να εργαστεί. Στο γραφείο του τον κάλεσε ο ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης για να συζητήσουν για μια πρόταση συνεργασίας στην ταινία «Λύκειο χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο5» για το ρόλο του Πλάτωνα.

Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης «πρόκειται για έναν ρόλο καταλυτικό, ο οποίος θα υπάρχει στην αρχή, στη μέση, αλλά και στο τέλος της», ενώ σχολιάζει πως ο ηθοποιός συνδέεται με τη συγκεκριμένη ταινία, έχοντας παίξει και στο παρελθόν.

Η ταινία είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα αλλά δεν έφτασε στις αίθουσες του κινηματογράφου εξαιτίας του κορονοϊού, όμως με τη προσθήκη του Σταμάτη, θα γυριστούν νέες σκηνές και θα είναι έτοιμη να προβληθεί στους κιινηματογράφους τον Μάρτιο του 2024.