GOSSIP

Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Τίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια σχέσης

Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Τίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια σχέσης

Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Κανελλοπούλου: Οριστικός χωρισμός μετά από έξι χρόνια σχέσης

Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου χώρισαν έπειτα από έξι χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time το μοντέλο και ο γοητευτικός πολίστας και πρώην παίκτης του Survivor εδώ και αρκετό καιρό περνούσαν κρίση στη σχέση τους, όμως εδώ και λίγο διάστημα έχουν χωρίσει οριστικά.

To ζευγάρι πήρε την απόφαση από κοινού, αφού δεν υπήρξε κανένας διαπληκτισμός μεταξύ τους, ούτε κάποιο τρίτο πρόσωπο, απλώς η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Ο Κώστας Κοκκινάκης είχε δηλώσει για τη Χριστίνα Κανελλοπούλου πριν τον χωρισμό στην τηλεόραση του Mega: «Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου. Στην Χριστίνα θαυμάζω ότι είναι καλός άνθρωπος και νοικοκυρά. Δεν με ενδιαφέρει που δεν μαγειρεύει. Εάν η κόρη μου, μου έφερνε ένα σύντροφο που είχαν διαφορά ηλικίας μπορεί στην αρχή να μην μου άρεσε».

Και είχε τονίσει: «Λέω στην κοπέλα μου να μην φέρνει στο σπίτι γλυκά, γιατί τα τρώω εγώ αντί εκείνη που της αρέσουν. Δεν έχουμε σκεφτεί τον γάμο με την Χριστίνα, ούτε να κάνουμε παιδί. Σε λίγα χρόνια θα γίνω… πάππους. Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου. Αν ένα ζευγάρι τα έχει βρει και είναι καλά, ας κάνει ότι θέλει. Στην Χριστίνα θαυμάζω ότι είναι καλός άνθρωπος και νοικοκυρά. Δεν με ενδιαφέρει που δεν μαγειρεύει».