GOSSIP

Η τρυφερή ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν για τον πατέρα της

Η τρυφερή ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν για τον πατέρα της

Εκπληκτικό, στοχαστικό, υπομονετικό, αστείο, χαρισματικό, στοργικό και ευγενικό χαρακτήρισε η Κιμ Καρντάσιαν τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Μέσω ανάρτησης στα social media η Κιμ Καρντάσιαν αναφέρθηκε στην ημέρα των γενεθλίων του πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ο οποίος θα έκλεινε σήμερα τα 80 του χρόνια αν βρισκόταν στη ζωή.

Αν κι ο πρώην σύζυγος της Κρις Τζένερ έχει φύγει, οι κόρες του φροντίζουν να κρατούν την ανάμνησή του ζωντανή και να τιμούν τη μνήμη του.

Η Κιμ Καρντάσιαν ανάρτησε μια φωτογραφία με τον πατέρα της, την Κόρτνεϊ και την ίδια, κατά τα παιδικά τους χρόνια.

«Χαρούμενα Παραδεισένια Γενέθλια μπαμπά! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα ήσουν 80 χρονών σήμερα. Αν ήσουν εδώ θα ήμασταν στο Vail για σκι μαζί γιορτάζοντας! Δεν μπορώ να κάνω σκι χωρίς να σε σκεφτώ. Πάντα θα θυμάμαι τα ταξίδια και τις αναμνήσεις που δημιούργησες για εμάς και ποτέ μα ποτέ δεν θα θεωρώ δεδομένες αυτές τις στιγμές», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο Θεός πραγματικά μας ευλόγησε με τον πιο εκπληκτικό στοχαστικό, υπομονετικό, αστείο, χαρισματικό, στοργικό και ευγενικό μπαμπά. Εύχομαι λοιπόν να ήσουν εδώ για να γνωρίσεις όλα τα μωρά μας και να δεις τη ζωή που δημιουργήσαμε, αλλά ξέρω ότι είσαι κάπως πίσω από όλα αυτά. Σε ευχαριστώ που ήσουν το καλύτερο παράδειγμα της πιο αγνής αγάπης».