GOSSIP

Ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο - «Όλα θα πάνε καλά»

Ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο - «Όλα θα πάνε καλά»

Ο 26χρονος μοιράστηκε τα νέα μέσα από το Tik Tok

Ο σταρ του Netflix, Χάρι Τζόουσεϊ, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος.

Ο 26χρονος πόσταρε ένα βίντεο στο TikTok για να μοιραστεί τα νέα του για την υγεία του και προέτρεψε τους θαυμαστές του να προστατευτούν από τους κινδύνους του ήλιου.

Ο Χάρι, γεννημένος στην Αυστραλία, ο οποίος εμφανίστηκε στο Dancing with the Stars στις ΗΠΑ πέρυσι, αποκάλυψε ότι έκανε την τρομακτική ανακάλυψη κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου για ελιές στο δέρμα.

«Δεν υπάρχει πραγματικά εύκολος τρόπος να το πω αυτό, αλλά την περασμένη εβδομάδα πήγα σε έναν δερματολόγο για να ελέγξω το δέρμα μου και μου βρήκαν καρκίνο του δέρματος.

Θα είμαι όλα καλά, όλα θα πάνε καλά, αλλά ήθελα απλώς να κάνω αυτήν την ανάρτηση για να σας ενημερώσω ότι το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, παρακαλώ φορέστε αντηλιακό.

Πηγαίνετε και ελέγξτε το δέρμα σας.

Το είχα στον ώμο μου για περίπου ένα ή δύο χρόνια, δεν είχα ιδέα, οπότε θέλω απλώς να σώσω και να προστατέψω όλους εσάς εκεί έξω».

Ο Χάρι τελείωσε το βίντεο λέγοντας στους θαυμαστές του: «Να είστε λίγο πιο υπεύθυνοι γιατί αυτό που πρέπει να κάνω τώρα και είναι πολύ τρομακτικό.

Τέλος πάντων, σας αγαπώ παιδιά και μείνετε ασφαλείς».

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον Χάρι, έγινε γνωστός το 2020 στην εκπομπή ριάλιτι γνωριμιών του Netflix Too Hot To Handle.