GOSSIP

Beyonce: Στην κορυφή του Billboard έπειτα από 14 χρόνια με το «Texas Hold Em»

Beyonce: Στην κορυφή του Billboard έπειτα από 14 χρόνια με το «Texas Hold Em»

Το επερχόμενο άλμπουμ της Beyonce «act ii» θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου

Η σούπερ σταρ της ποπ και της R&B/hip-hop Beyoncé έκανε το ντεμπούτο της στο μουσικό chart του Billboard για την Country μουσική με το Texas Hold ‘Em, το κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, να βρίσκεται ήδη στην κορυφή.

Το τραγούδι είναι ένα από τα δύο που κυκλοφόρησε η Beyonce μετά την αιφνιδιαστική εμφάνισή της σε διαφημιστικό σποτ του Super Bowl νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Το «Texas Hold ‘Em» συγκέντρωσε 19,2 εκατομμύρια επίσημα streams και 4,8 εκατομμύρια σε ακροαματικότητα στο ραδιόφωνο στις ΗΠΑ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τη Luminate. Το «16 Carriages» έρχεται με 10,3 εκατομμύρια streams και 90.000 σε ραδιοφωνική εμβέλεια.

Η επιτυχία της 42χρονης Beyonce στα βρετανικά charts έρχεται μετά την ιστορία που έγραψε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατέκτησε την κορυφή των Hot Country Songs του Billboard στις Ηνωμένες Πολιτείες με το «Texas Hold 'Em».

Το «Texas Hold 'Em» έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 2 του Billboard Hot 100 chart, το οποίο κατατάσσει τα πιο δημοφιλή τραγούδια σε όλα τα είδη. Το επερχόμενο άλμπουμ της Beyonce, «act ii», θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου, το δεύτερο σε ένα project τριών άλμπουμ που ξεκίνησε με το «Renaissance» του 2022, το οποίο είχε αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.