GOSSIP

Δημήτρης Κόκοτας: «Περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα», λέει η Ματίνα Παγώνη

Δημήτρης Κόκοτας: «Περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα», λέει η Ματίνα Παγώνη

Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα κρίνεται σοβαρή και αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν

Με έμφραγμα νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πολύ σοβαρή.

Μιλώντας μάλιστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε στο MEGA ότι είναι σοβαρό το περιστατικό και τόνισε αναμένεται ανακοίνωση για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή.

Η Ματίνα Παγώνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι κρίμα τα νέα άτομα, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος… Βεβαίως έτυχε αυτό το γεγονός, πήγε στη μονάδα την καρδιολογική, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτά είναι προσωπικά θέματα, δεν μπορούμε να τα αναλύουμε. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα να δούμε την εξέλιξη. Θα βγει ανακοίνωση σήμερα. Είναι σοβαρά περιστατικά αυτά, δεν είναι απλά, χρειάζεται ιδιαίτερη παρακολούθηση».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα On Time, η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα κρίνεται σοβαρή. Αρχικά, ο τραγουδιστής ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκειας πρόβας που είχε με την Τραϊάνα Ανανία για το «J2US».

Ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε, είχε λιποθυμικό επεισόδιο και έτσι διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Ο Δημήτρης Κόκοτας υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία και στη συνέχεια εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή.