GOSSIP

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός «παίζουν» με την πρωτιά - Το σχόλιο της τραγουδίστριας

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός «παίζουν» με την πρωτιά - Το σχόλιο της τραγουδίστριας

Η Ελένη Φουρέιρα προχώρησε σε μια ανάρτηση όπου ευχαρίστησε τους fans της καθώς το άλμπουμ της έγινε το πρώτο diamond album στη χώρα. Το ίδιο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η «κόντρα» της χρονιάς φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό για την πρωτιά στο διαμαντένιο άλμπουμ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», λίγες ημέρες νωρίτερα η Ελένη Φουρέιρα είχε προχωρήσει σε μια ανάρτηση όπου ευχαρίστησε τους fans της καθώς το άλμπουμ της με τίτλο «Poli_Ploki» έγινε το πρώτο diamond album στη χώρα, με περισσότερα από 128 εκατομμύρια streams.

Ωστόσομ λίγη ώρα αργότερα είδαμε την ίδια ανάρτηση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο ίδιος εξέφρασε τη συγκίνηση του για το γεγονός πως το δικό του άλμπουμ με τίτλο «22», έγινε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα, πλησιάζοντας τα 122 εκατομμύρια digital streams.

Το αξιωσημείωτο στην ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν πως η Ελένη Φουρέιρα έκανε και σχετικό σχόλιο στην ανάρτηση του τραγουδιστή, γράφοντας «#2» και προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά, δείχνοντας φανερά την ενόχληση της.