GOSSIP

ΣΟΚ: Θύμα δολοφονίας από έμπορους ναρκωτικών για χρέη η Γ. Χιούστον;

ΣΟΚ: Θύμα δολοφονίας από έμπορους ναρκωτικών για χρέη η Γ. Χιούστον;

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκαλεί η αποκάλυψη του ιδιωτικού ντετέκτιβ Πολ Χούεμπλ ο οποίος υποστηρίζει ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον δολοφονήθηκε από έμπορους ναρκωτικών στους οποίους χρώσταγε υπέρογκα ποσά!

Ο Χούεμπλ παρέδωσε στο FBI στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι η σταρ βρισκόταν στο στόχαστρο διάφορων εμπόρων ναρκωτικών, στους οποίους χρωστούσε περισσότερα από 1.000.000 ευρώ οι οποίοι είχαν στείλει μπράβους για να προσπαθήσουν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω...

Ο ντετέκτιβ σημειώνει ότι οι έμποροι παρενοχλούσαν και στο παρελθόν την Houston, προσπαθώντας να πάρουν τα χρήματα που χρωστούσε, ενώ έχει στην κατοχή του βίντεο που δείχνει δύο άγνωστους άνδρες που επανειλημμένα επισκέπτονταν το δωμάτιο της Houston και τη συνόδευαν παντού.

Όπως αποκαλύπτει, η σταρ μία μέρα πριν από τον θάνατό της παρέλαβε μία ποσότητα κοκαΐνης στο δωμάτιό της και ακούγεται να λέει "τα βαρέθηκα αυτά τα σ...ά".

Τέλος ο Χούεμπλ διαφωνεί με το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με τα τραύματα που έφερε η Χιούστον στο κορμί της, ισχυριζόμενος πως:

"Πρόκειται για τα κλασικά τραύματα που θα είχε όποιος αμυνόταν για την ζωή του σε περίπτωση που κάποιος του έκανε επίθεση την ώρα που έκανε μπάνιο".