GOSSIP

Η Άννα Βίσση, ο Cisse και ο Dave Stewart

Η Άννα Βίσση, ο Cisse και ο Dave Stewart

«Γιορτάζω την ελευθερία μου», δήλωσε η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι από εκείνους που δεν θέλουν...

«Γιορτάζω την ελευθερία μου», δήλωσε η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι από εκείνους που δεν θέλουν να εκφράζει ο σύντροφός της την αγάπη του, μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Χαρακτηριστικά, η τραγουδίστρια, είπε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό:
«Εγώ, είμαι από τους ρομαντικούς ανθρώπους, αν το νιώθω θέλω να γιορτάζω κάθε μέρα. Για μένα τέτοιου είδους γιορτές είναι απλώς ένα άλλοθι για να βγούμε και να διασκεδάσουμε, τίποτα παραπάνω».

Για όλους και για όλα μίλησε σήμερα το μεσημέρι η Άννα Βίσση, σε μια συνέντευξη που έδωσε από καρδιάς στον καλό της φίλο και μουσικό παραγωγό, Βαλεντίνο. Η Άννα Βίσση, μεταξύ άλλων μίλησε και για το νέο project με θέμα τη ζωή της και την καθημερινότητά της που θα παρακολουθήσουμε από μέσα Μαρτίου, στον Alpha. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη φωτογράφιση που έκανε με τον άσσο του ποδοσφαίρου, Cisse, για φιλανθρωπικό σκοπό.
«Με προσέγγισε ο Cisse και μου ζήτησε να κάνουμε μια φωτογράφιση όπου με μαθαίνει ποδόσφαιρο τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο εξωτερικό για τις κακοποιημένες γυναίκες. Επίσης, θα δείτε και την συνεργασία που είχαμε με τον Jean Paul Gaultier, στο Παρίσι.»

Έσπευσε βέβαια να διευκρινίσει πως δεν πρόκειται για reality αλλά για μια ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι, οι τηλεθεατές και οι θαυμαστές της, σε γενικές γραμμές πως περνάει η Άννα Βίσση στη ζωή της. Η Άννα Βίσση, μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Μετά το τέλος από τις εμφανίσεις της στο «Αθηνών Αρένα» με το Σάκη Ρουβά και πριν φύγει για συναυλίες στην Αμερική, θα πάει στην Κένυα. Εκεί, η τραγουδίστρια θα κάνει μια συναυλία για τα παιδιά όπου θα διατεθούν και τα έσοδα.
«Δεν ήθελα απλώς να στείλω τα χρήματα από μια συναυλία, ήθελα να πάω κι εγώ εκεί, να μιλήσω και να δω από κοντά αυτά τα παιδιά που τόσο υποφέρουν και έχουν ανάγκη αρχικά από αγάπη και μια αγκαλιά», δήλωσε.

Άλλη μια αποκάλυψη που έκανε η Άννα Βίσση, ήταν η παρουσίαση ακόμα μιας εκπομπής. Βέβαια, δεν είπε πολλά πράγματα παρόλα αυτά, διευκρίνισε πως πρόκειται για μια εκπομπή που θα εξηγεί την ιστορία των αγαπημένων της τραγουδιών. Μάλιστα, καλεσμένος σε μια από αυτές τις εκπομπές θα είναι ο Dave Stewart από τους Eurythmics.