GOSSIP

Ο νέος έρωτας που θα συγκλονίσει!

Ο νέος έρωτας που θα συγκλονίσει!
Ηθοποιός που δε μας έχει συνηθίσει με την προκλητική ζωή της, ούτε και με...

Ηθοποιός που δεν μας έχει συνηθίσει με την προκλητική ζωή της, ούτε και με τις συχνές της εμφανίσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης φαίνεται να ερωτεύθηκε από έναν από τους πιο ωραίους άντρες της show biz.

Η συνάντηση των δύο έγινε τυχαία την Τρίτη το βράδυ στην εκδήλωση για τη βράβευση των ανδρών της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό Λυμπέρη. Εκείνο το βράδυ κανείς από τους δύο δεν συνοδευόταν. Ως προσκεκλημένοι όμως για την γιορτινή βραδιά, είχαν καθίσει με φίλους και συναδέλφους στα ίδια τραπέζια.

Στην αρχή η πανέμορφη ηθοποιός καθόταν σε διπλανό τραπέζι από τον γοητευτικό άνδρα. Παρόλο που δεν γνωρίζονταν επίσημα, ο κύριος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της. Η βραδιά όμως ήταν μεγάλη και στην πορεία της, η ηθοποιός και ο ελκυστικός άνδρας που είναι κι αυτός άνθρωπος των τεχνών, βρέθηκαν να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο.

Τα αδιάκριτα βλέμματα δεν τους άφηναν σε ησυχία, όχι τόσο για το ότι συζητούσαν διαρκώς, αλλά γιατί ήταν εμφανές ότι ο τρόπος που κοιτάζονταν και μιλούσαν δεν ήταν απλός...

Όλοι γύρω τους εκείνο το βράδυ αντιλήφθηκαν ότι ένας νέος έρωτας γεννήθηκε και το μόνο εμπόδιο θα μπορούσε να είναι ότι ο εξαιρετικής ομορφιάς άνδρας είναι δεσμευμένος και σίγουρα τα όποια τους συναισθήματα θα πολιορκηθούν από τα πλαίσια και τα όρια που εκείνος έχει θέσει στη ζωή του.

Μάλιστα, χθες οι δυο τους γευμάτισαν σε πολύ γνωστό εστιατόριο στο Παγκράτι...