GOSSIP

Σήκωσε θύελλα εναντίον της η προκλητική Rihanna στη γιορτή του NBA

Σήκωσε θύελλα εναντίον της η προκλητική Rihanna στη γιορτή του NBA
Η Rihanna είναι γνωστή για τις προκλητικές...

Η Rihanna είναι γνωστή για τις προκλητικές εμφανίσεις της καθώς επίσης και για τις τολμηρές επιλογές της στο ντύσιμο πάνω στη σκηνή, αλλά χτες το παράκανε σε μια “εξωφρενική” απόδοση, όπως χαρακτηρίστηκε στο κλείσιμο της σεζόν των All-Star NBA.

Μπροστά σε ένα ακροατήριο γεμάτο διασημότητες και οικογένειες, η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία γιόρταζε τα 23 της γενέθλια σόκαρε πολλούς με τη σκανδαλώδη συμπεριφορά της, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενη της εμφάνιση. .
Η προκλητική της εμφάνιση με το καυτό σορτ και το δικτυωτό καλσόν τράβηξε όλα τα βλέμματα σε συνδυασμό με χειρονομίες άκρως προκλητικές, παρότι απέδωσε σε ποτ πουρί τις επιτυχίες της για να κλείσει το ετήσιο γεγονός του Αμερικάνικου μπάσκετ.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Rihanna φτάνει στα άκρα, προκαλώντας αποδοκιμασίες.
Στα τέλη του προηγούμενου έτους είχε προκαλέσει στη Βρετανία, με την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό reality show X- Factor και προκάλεσε 4.500 άτομα να υποβάλλουν καταγγελίες στο αρμόδιο τηλεοπτικό συμβούλιο OFCOM.


Τότε η παρουσία της είχε χαρακτηριστεί ως «αηδιαστική», λόγω του έντονα ...σεξουαλικού περιεχομένου, αποτελώντας αντικείμενο έρευνας για να εξακριβωθεί εάν ήταν «τραβηγμένη», μιας και απευθυνόταν κυρίως σε νεανικό κοινό.
Μαζί με την Christina Aguilera που αντιμετώπισε παρόμοιες καταγγελίες για την ίδια παράσταση, οι γονείς ισχυρίστηκαν τότε πως δεν ήταν τίποτα λιγότερο από ένα "μαλακό πορνό".

Η Rihanna υπέκυψε στις πιέσεις να αλλάξει το πρόστυχο περιεχόμενο των στίχων στο νέο τραγούδι της S & M στην Βρετανική απονομή των Grammy Awards την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο.
Αν και άλλαξε τα λόγια - προφανώς δεν είχε λάβει οδηγίες σχετικά με το είδος της ένδυσης της, εμφανιζόμενη και τότε με ένα άκρως προκλητικό ντύσιμο.
Η μοναδική γυναίκα τραγουδίστρια ενώθηκε στη σκηνή σε μια εκδήλωση μπάσκετ-και γενεθλίων για τα 23 της χτες με τον Kanye West, ο οποίος ήταν ντυμένος σε κόκκινα γυαλιστερά παντελόνια που τον έκαναν να δείχνει εξαιρετικά άνετος.

Δείτε το βίντεο