GOSSIP

Ποια δημοσιογράφος με τουπέ χρησιμοποίησε το όνομά της στον τσαγκάρη;

Ποια δημοσιογράφος με τουπέ χρησιμοποίησε το όνομά της στον τσαγκάρη;

Γνωστή δημοσιογράφος, που κατά καιρούς την έχουμε δει σε lifestyle εκπομπές επισκέφτηκε τον τσαγκάρη της περιοχής της για να φτιάξει τα παπούτσια της.

Όπως αναφέρει το Eurospy.GR, η δημοσιογράφος είχε μία σακούλα με παπούτσια, που ήθελαν επισκευή. Όμως για κακή της τύχη έλειπε ο τσαγκάρης και ήταν ο κουνιάδος του! Η ξανθιά δημοσιογράφος θέλησε να μάθει πόσο θα κοστίσει το κάθε παπούτσι και ο κουνιάδος του τσαγκάρη της έλεγε τις τιμές. Επειδή όμως της φάνηκαν ακριβούτσικα, άρχισε να χρησιμοποιεί την τέχνη της πειθούς: "Ξέρεις εγώ με τον κ. Μανώλη έχουμε πολύ καλή σχέση! Ξέρεις ποια είμαι εγώ; Κοιτάξτε την φωτογραφία πίσω σας, δούλευα στην "τάδε" εκπομπή! Ξέρετε ποια είμαι εγώ; Είμαι δημοσιογράφος....".

Τι να κάνει και ο κουνιάδος; Της είπε: "Άκου κορίτσι μου, δεν ξέρω τι λες εσύ... Εγώ ξέρω για την κάθε επισκευή, πόσο κοστίζει το παπούτσι, αν θέλεις μια καλύτερη τιμή πέρνα όταν θα είναι εδώ ο τσαγκάρης". Η δημοσιογράφος άφησε τη σακούλα με τα παπούτσια στον τσαγκάρη και τόνισε πως θα ξαναπεράσει από το μαγαζί για να μιλήσει μαζί του!

Και την ειδικότητά της χρησιμοποίησε και τα καβούρια στην τσέπη καβούρια...