GOSSIP

Μανώλης Ρασούλης: "Εγώ του Χάρου θα του κάτσω στο λαιμό"

Μανώλης Ρασούλης: "Εγώ του Χάρου θα του κάτσω στο λαιμό"
Η Ελλάδα έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά της....

Τίποτα να μη μου δίνουν‍

εγώ δίνομαι

κι όταν όλοι με προδίνουν

δεν προδίνομαι

Κι ας έχω κάνει φίλο τον χαμό

εγώ του Χάρου θα του κάτσω στο λαιμό.

Η Ελλάδα έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά της. Ο Μανώλης Ρασούλης έφυγε μόνος και ανένταχτος «ντέβα παρινίτο» (ερωτευμένος με τη θεϊκότητα) όπως αποτυπώθηκε στο όνομα που του έδωσε ο Osho.

Ζυγός με extra plus Ποσειδώνα, σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ελληνική καλλιτεχνική σκηνή. Στιχουργός, συγγραφέας, συνθέτης, δημοσιογράφος αλλά και αναζητητής της αλήθειας σε Δύση και Ανατολή, αξιοποίησε όσο ...δεν πήγαινε άλλο την τριπλή σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα-Δία σε τετράγωνο μάλιστα με τον Άρη στον Καρκίνο και την Σελήνη, η οποία πιθανότατα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο.

Ο ρηξικέλευθος δρόμος που χάραξε οφείλεται τόσο στον ενεργό Άρη όσο και σε έναν επίσης ενεργό Ουρανό (στους Διδύμους), ο οποίος κάνει μια κρυφή σύνοδο με τον αστρικό Άρη -ενδεχομένως και με την αστρική Σελήνη- και βέβαια ένα τετράγωνο με τον αστρικό Δία.

Γεννημένος ώριμος (ο Νότιος Δεσμός στον Αιγόκερω) «δούλεψε» ουσιαστικά και τα τέσσερα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, συνθέτοντας την παράδοση και το συλλογικό πνεύμα (άξονας Καρκίνου-Αιγόκερω) με την πρωτότυπη δημιουργία και την σύνθεση των πολιτισμών (άξονας Κριού-Ζυγού)....

Περισσότερα στο : astrology.gr